Haberler

Yeni Malatyaspor, Hatayspor maçında 3 puanı hedefliyor

Güncelleme:

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Süper Lig'in 8. haftasında Atakaş Hatayspor ile oynayacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Süper Lig'in 8. haftasında Atakaş Hatayspor ile oynayacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesislerde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Buz, son oynadıkları Fraport TAV Antalyaspor maçında talihsiz bir mağlubiyet yaşadıklarını belirterek, "Gereken pozisyonları golle sonuçlandırsaydık kazanmış olacaktık. Maalesef kaybettik. Ancak dediğimiz gibi oyun anlamında da çok daha farklı bir skor olması gerekiyordu." ifadelerini kullandı.

Hatayspor müsabakasına iyi hazırlandıklarını belirten İrfan Buz, şöyle konuştu:

"Malatyalıları seviyorum. Buraya geldiğimizde onları sevindirmeye çalıştık. İlk geldiğimde de burada 7 müsabaka oynanmıştı. Kümede kaldık, ikinci senemizde de Süper Lig'e çıktık. Geçen sezon da takımı Süper Lig'de bıraktık. Zaman zaman böyle dalgalanmalar oluyor. Onlar da haklı, biz de onlara cevap vermek durumundayız. Ama inanın iyi bir skor aldığımız takdirde çok daha farklı olacağını düşünüyorum. 3 puan almak istiyoruz. Tabii bu da iyi bir oyunla olur. Taraftarlarımızın arkamızda olduğunu biliyoruz. Onları da hissediyorum. Allah'ın izniyle bu hafta iyi hazırlanıp sonuç almak durumundayız."

İrfan Buz, oyunlarını geliştirmek istediklerini aktararak, "Biz maç kazanmak istiyoruz. Ama şöyle de bir şey var. Oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Bunu geliştirdikten sonra da skor anlamında gerçekten iyi olacak. Skor almamız gerekiyor, onun da bilincindeyiz." diye konuştu.

Hatayspor hazırlıkları

Yeni Malatyaspor, Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı.

Top kapma ve pas çalışmasıyla devam eden idman çift kale taktik maçla tamamlandı.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Adem Büyük ile Kubilay Kanatsızkuş katılmadı.

Kaynak: AA / Spor

Yeni Malatyaspor İrfan Buz Hatayspor Spor Haberler

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor gerizekalı

Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor gerizekalı

Bakmadan Geçme

Çimen Kızılcık Şerbeti dizisinden gitti mi, ayrılıyor mu? Selin Türkmen Kızılcık Şerbeti dizisinden neden ayrılıyor? Müjde Uzman Kızılcık Şerbeti dizisinden gidiyor mu? Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılan oyuncular kim? Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı olayı ne? Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı'ya ne dedi, hakaret mi etti? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri'de olay yerinden görüntüler! ERDEN TİMUR KİMDİR? Erden Timur kaç yaşında, nereli, istifa etti mi? Erden Timur istifa mı, neden Galatasaray'dan istifa etti? Erden Timur ne iş yapıyor? Bahar 15. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! 4 Haziran TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 4 Haziran Salı ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Kolay kilo vermenin sırrı! Karpuz diyeti nedir? Nasıl yapılır? Kayseri'de eğitim uçağın neden düştü, ölü var mı? Kayseri'de uçak kazası olayı nedir, ne oldu? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri uçak kazasında ölü ve yaralı var mı? Son durum nedir? SON DAKİKA: KAYSERİ'DE EĞİTİM UÇAĞI MI DÜŞTÜ? Eğitim uçağı nerede düştü, kaç ölü var? Yonca Evcimik kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yonca Evcimik kaç yaşında, nereli? Yonca Evcimik biyografisi! Selin Türkmen kimdir? Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen kaç yaşında ve nereli? Kurban Bayramı tatiline 20-21 Haziran eklenecek mi? Bayram tatili kaç gün olacak?
Kayseri'de eğitim uçağı düştü: 2 pilot şehit oldu

Kayseri'de eğitim uçağı düştü: 2 pilot şehit oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title