Haberler

Yeni Diyarbakırspor'da Yüzler Güldü

Güncelleme:

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor'da Pazar günü alınan 3 – 0'lık Denizli Belediyespor galibiyeti yüzleri güldürdü.

Önceki haftayı deplasman galibiyetiyle, geçen haftayıda sahasında oynadığı önemli maçta Denizli Belediyespor, farklı yenen Yeşil – kırmızılı takım taraftarlarının yüzlerini güldürüp morallerini düzeltti.

Teknik Direktör Mustafa Ceviz, yaptığı açıklamada, "Sahamızda bazı şansızlıklar yaşıyorduk istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Önceki hafta deplasman galibiyetinin verdiği moralle, sahamızda seyircisiz oynadığımız Denizli Büyükşehir Belediyespor karşısına galibiyet parolasıyla çıkmıştık. Başka seçeneğimiz yoktu. Çıktık sahaya birbirinden şık gollerimizle güçlü rakibimizi farklı mağlup ettik. Bununla birlikte de ligde çıkışımızı devam ettirme morali aldık. Seyircisiz oynadığımız maçta üstün performans sergileyen futbolcularımı tebrik ediyorum. Bu galibiyet ligi de bize çok şeyler kazandıracak. Ben bu kadromuza güveniyorum. Arzuladığımız hedefimize ulaşacağız. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Dardenel maçının hazırlıklarına başladık. Bu maçımıza odaklandık" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Denizli Belediyespor Diyarbakırspor Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title