Haberler

Yağmur Öztürk Turgutlu Belediyespor'a kaptan olarak geri döndü

Güncelleme:

Turgutlulu basketbolcu Yağmur Öztürk, uzun yıllar sonra yetiştiği kulüp olan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı'na kaptan olarak geri döndü. TKBL'de mücadele eden takımda transfer dönemi başladı. Yağmur Öztürk, Gürespor formasıyla geçen sezon asist kraliçesi oldu. Kulüp Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, transfer hakkında açıklamalarda bulundu.

Turgutlulu basketbolcu Yağmur Öztürk uzun yıllar sonra yetiştiği kulüp olan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı'na kaptan olarak geri döndü. Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz'ın makamında düzenlenen törenle Öztürk yeniden Turgutlu Belediyesporlu olduğu sözleşmeye imza attı.

Manisa'nın tek kadın basketbol takımı olarak Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Turgutlu Belediyespor'da transfer dönemi başladı. Kulübün altyapısında yetişen ancak uzun yıllardır başka takımlarda forma giyen Yağmur Öztürk düzenlenen törenle evine döndü. Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz'ın makamında düzenlenen imza töreninde İkinci Başkan Emrah Kanık da yer aldı.

TKBL'de Alanya, Osmaniye, Mersin, Bursa ve son üç sezondur Gürespor forması giyen Yağmur Öztürk, geçen sezonu asist kraliçesi olarak tamamladı. Gürespor formasıyla geçen sezon 39 maçta forma giyen Öztürk 32,53 dakika ortalama süre aldı, bu süre zarfında 9,74 sayı ortalaması, 5,51 asist ortalaması yakaladı. Toplamda yaptığı 215 asist ile de ligin asist kraliçesi oldu.

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, şunları söyledi:

"Kaan Artun Hoca'mızla ve teknik ekibimizle sözleşme yeniledikten sonra oluşturduğumuz transfer listesi çerçevesinde çalışmalarımıza başladık. Hocamızın hem eski oyuncusu olması hem Turgutlu'muzun evladı olması, hem de bu ligin çok önemli guardlarından bir tanesi olması Yağmur'un ilk transferimiz olması için yeterliydi. Yağmur'u tekrar yetiştiği takıma kaptan olarak transfer ettiğimiz için çok mutluyuz. Camiamız ve Yağmur için hayırlısı olsun" dedi.

Yetiştiği kulübe döndüğü için mutlu olduğunu paylaşan Yağmur Öztürk ise "Turgutlu'nun yeri benim için çok ayrı. İlk kez bu seviyede kendi memleketimin formasını terleteceğim. Turgutlu Belediyespor önümüzdeki sezonu çok daha iyi bir noktada bitirecektir. Tekrar burada olmaktan çok mutluyum" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Spor

Turgutlu Belediyesi Transfer Dönemi Yağmur Öztürk Basketbolcu Basketbol Turgutlu Turgutlu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title