Haberler

Wimbledon Tenis Turnuvası

Tek erkeklerde 1 numaralı seri başı Djokovic, ABD'li Reynolds'u 3 0 yenerek tur atladı Tek kadınlarda 4 numaralı seri başı Radwanska, Fransız Johansson'u 2 0 mağlup etti Seri başı raketler Del Potro, Gasquet ve Berdych 3. tura çıktı

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda, tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı Sırp Novak Djokovic, ABD'li Bobby Reynolds'u 3-0 yendi.

Merkez kortta oynanan maçta 2011'inn Wimbledon şampiyonu Djokovic, dünya klasmanında 156. sırada yer alan 30 yaşındaki ABD'li Reynolds'u 7-6, 6-3 ve 6-1'lik setlerle 3-0 mağlup ederek 3. tura çıktı.

Başa baş mücadeleye sahne olan ilk sette iki raket de birbirinin servisini kıramadı ve tie-break'e gidildi. Bu bölümde 5-0 öne geçen Djokovic, rakibinin sadece 2 sayı almasına izin verdi ve tie-break'i 7-2, seti de 7-6 kazandı.

İlk sette elde ettiği 4 servis kırma şansından yararlanamayan 26 yaşındaki Sırp tenisçi, ikinci sette yakaladığı fırsatlardan 5'incisinde rakibinin servisini kırmayı başardı ve 3. oyun sonrasında 2-1 öne geçti. 8. oyunu sıfıra karşı alan Djokovic, 9. oyunda ABD'li rakibinin servisini bir kez daha kırdı ve seti 6-3 hanesine yazdırdı.

Geçen yılın yarı finalisti Djokovic, maçın kontrolünü tamamen eline aldığı son sete ilk üç oyunu kazanarak başladı. 6. oyunda servis kırarak oyunlarda 5-1'lik üstünlük sağlayan Sırp raket, rakibine sadece bir oyun verdiği seti 6-1, maçı da 3-0 kazandı.

Bu yıl Avustralya Açık'ta şampiyon olan ve Fransa Açık'ta yarı final oynayan Djokovic, ilk turda da Alman Florian Mayer'i 3-0 mağlup etmişti.

Toplam 1 saat 54 dakika süren mücadelede Djokovic, 12 "ace", 41 "winner" ve 12 basit hatayla oynarken, Reynolds ise 8 "ace", 25 "winner", 19 basit ve 5 çift hatayla karşılaşmayı tamamladı.

Merkez kortta bugün oynanan diğer maçlarda, tek kadınlarda 4 numaralı seri başı ve geçen yılın finalisti Polonyalı Agnieszka Radwanska, Fransız rakibi Mathilde Johansson'ı 6-1 ve 6-3'lük setlerle 2-0, tek erkeklerde 8 numaralı seri başı Arjantinli Juan Martin del Potro da Kanadalı Jesse Levine'i 6-2, 7-6 ve 6-3'lük setlerle 3-0 mağlup etti.

Tek erkeklerde 7 numaralı seribaşı Çek Tomas Berdych, Alman Daniel Brands'i 7-6, 6-4 ve 6-2'lik setlerle 3-0, 9 numaralı seri başı Fransız Richard Gasquet de Japon Go Soeda'yı 6-0, 6-3, 6-7 ve 6-3'lük setlerle 3-1 yenerek bir üst tura yükseldi.

Bu arada, tek erkeklerde 4 numaralı seri başı İspanyol David Ferrer'in maçının da yer aldığı bazı karşılaşmalar yağmur nedeniyle ertelendi. Merkez korttaki Radwanska-Johansson ve Djokovic-Reynolds maçları, çatının kapatılmasıyla oynanabildi. - London, City of

Kaynak: AA / Spor

Agnieszka Radwanska Richard Gasquet Spor Haberler

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Acun Ilıcalı da safını belli etti

Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Acun Ilıcalı da safını belli etti

30 yıl hapis cezası verilen Figen Yüksekdağ: Kimsenin yüzü düşmesin, yüreği kararmasın

30 yıl hapis cezası verilen Figen Yüksekdağ: Kimsenin yüzü düşmesin, yüreği kararmasın

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title