Haberler

Wesley Sneijder'in son hali şoke etti!

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski oyuncusu Wesley Sneijder, Hollanda'da bir televizyon programına katıldı. Sneijder'in kilolu hali dikkat çekti.

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Wesley Sneijder, Hollanda'da yayın yapan RTV Utrecht kanalında yorumculuk yaptı. Sneijder'in kilolu hali dikkatlerden kaçmadı. Sneijder, "Katar'a transfer olmak tamamen hislerimle verdiğim bir karardı. Parayla işim yok." şeklinde konuştu.

Wesley Sneijder'in son hali şoke etti!

KİLOLAR, AŞIRI ALKOL TÜKETİMİNDEN KAYNAKLI

Yıldız ismin aşırı alkol tüketiminden dolayı bu kadar kilo aldığı konuşuluyor. Wesley Sneijder, Galatasaray formasıyla çıktığı 175 maçta 45 gol atıp 44 asist yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wesley Sneijder Galatasaray Hollanda Utrecht Haberler

500

Yorumlar (16)

Aglama:

Fenev ağlama. Ne goller atın kuş takımına

14
6
yanıtYanıtla
sarı kırmızı:

fenerin attığı iki gol yeter

14
5
yanıtYanıtla
BUNAK:

Umarım korona virus kaparsın fb düsmani

1
11
yanıtYanıtla
Dünya Sağlık Örgtü:

Koronadan daha tehlikeli bir virüs keşfettik . Fener taraftarında görünür . Belirtileri yüksek yangınlı ateş saç baş yolma maç sonlarında dil kaslarında gevşeklik . Beyinsel fonksiyonların azalması ve alakasız şeylerden bahsedilmesi (hakemler tff vb. ) virüs bir kaç yıl sonra kansere çevirebilir dikkat etmek gerekir :))))

yanıt1
yanıt0
Alo:

Ben şok olmadım...

6
3
yanıtYanıtla
mete:

Bu ülkede sekiz taş =Tinercilerin takımı birde konyaspor=Tinercilerin takımı ama konya yanlızca tiner değil ne bulursa o yüzden yetkililer bu takımı bu sene 1. küpeye göndersinler süper liğde ne işleri var .

4
4
yanıtYanıtla
Harf inkilapları:

Sen önce konuşmayı öğren

yanıt0
yanıt0
hakan guler:

hadi oradan konya çok kötü geçirdi galiba sana acı varmı acı acı olmasa böyle zıplamazdı gerçi bari sunuda sorayım kan geldimi

yanıt1
yanıt0
Konyali:

Konyali kötü koymus sana konyali koydummu böyle acittirir ve kolay gecmez o aci örnek sen

yanıt0
yanıt0
AKLIBAŞINDA:

Nerden aldığın paralarla aldın acaba bu kiloları

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title