Haberler

    Wesley Sneijder'in hayatı kitap oluyor!

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz sezon sonunda aktif futbolculuk hayatını noktalayan Wesley Sneijder, ülkesindeki bir yayıneviyle sözleşme imzalayarak hayatının kitap olması için ilk adımı attı.

    Eski futbolcu ve spor sunucusu Kees Jansma tarafından kaleme alınacak biyografide, Hollandalı oyuncunun Türkiye ve Galatasaray günlerine dair anılar da yer alacak.

    Yayınevinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Sözleşme resmen imzalandı, mürekkep kurudu. Wesley Sneijder'in biyografisi için çok heyecanlıyız" ifadeleri kullanıldı.

    MENAJER OLACAK

    Bir dönem Galatasaray forması da giyen Hollanda futbolunun simge isimlerinden Wesley Sneijder, futbolculuk kariyerini sonlandırdığını açıklamıştı.

    Sneijder kariyerine menajer olarak devam edeceğini açıklayarak, "Oyunculara rehberlik etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

    TEKNİK DİREKTÖRLÜK KURSLARINA GİDECEK

    Hollandalı efsane, profesyonel teknik adamlık kursları üzerinde de duracağını ve ülkesinde bu kurslara gideceğini söyledi. 35 yaşındaki eski futbolcu, kariyeri boyunca çıktığı 573 resmi maçta, 152 gol atıp, 142 asist yapma başarısı göstermişti.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Wesley Sneijder Türkiye Haberler

    500

    Yorumlar (2)

    bymacho:

    Buda Derval gibi dünyanın en şanslı takımı GS derse şaşırmayın sakın. . . .

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Vatandaş:

    adam

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title