Haberler

Wesley Sneijder'den Fenerbahçe'ye "ağlama" göndermesi

Güncelleme:

Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısında Kadıköy'de 20 yıl sonra gelen galibiyetinin ardından eski oyuncularından Wesley Sneijder'den de dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Galatasaray'ın 20 yıllık aranın ardından Fenerbahçe'yi Kadıköy'de mağlup etmesinin ardından Sneijder, "ağlama" göndermeli bir mesaj paylaştı.

ÇAY FOTOĞRAFI VE "AĞLAMA" MESAJI

Futbolu bırakan Hollandalı oyuncu, Instagram hesabından çay fotoğrafı paylaştı ve "Ağlama" mesajını yolladı. Sneijder'in paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Wesley Sneijder, Galatasaray'da oynadığı dönemde de şampiyonluk sonrasında "Fener ağlama" mesajıyla taraftarlar tarafından çok sevilen oyunculardan biri haline gelmişti.

Wesley Sneijder'den Fenerbahçe'ye 'ağlama' göndermesi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wesley Sneijder Galatasaray Fenerbahçe Kadıköy Haberler

500

Yorumlar (31)

FB Lİ:

YAZIK YA 21 YIL SONRA ÇOCUK GİBİ SEVİNİYORLAR :)))) BİZ 21 YILDA NE KADAR SEVİNDİK KİM BİLİR. . .

12
24
yanıtYanıtla
Serdar:

dört yıldır yenemiyorsunuz. haa şampiyon olduğumuz maçtaki zevk hiç birinde yok

yanıt15
yanıt4
GS LÜ:

Birader biz galibiyete değil sizi susturduğumuza yani elinizde bir şey kalmamasına seviniyoruz. Gerçi siz susmazsınız. Çirkefsiniz...

yanıt23
yanıt3
Adsız Kovboy:

Sen bir bizim sahamızda kupa kaldır da sonra konuş :)utancınızdan ışıkları kapattınız hatırlatırım. .

yanıt21
yanıt3
eze eze:

20 yıl hikaye, civcivlerin zoruna giden onları EZE EZE top göstermeden yenmiş olmamız, penaltı hariç kaleye ilk şut 72. dakikada, biri de çıkıp kötü oynadığını kabul etmiyor, yok hakem yok bilmem ne, yok Ömer Bayram öyle dedi. . . hadi canım Allah versin

18
3
yanıtYanıtla
RaveN:

Şükür Namazı kılıp dövme yaptıranlar birde ağlama diyor ya 6alatasaray garip camia.

5
12
yanıtYanıtla
Özbay:

Sinayder sen Galatasaray taraftarları azmı ağlattın fenerbahçe maçlarında fenerbahçe büyük takımların ağası bunu böyle bilin

3
13
yanıtYanıtla
GSLİ:

Savuncakları tek şeyide ellerinden aldık bundan sonra ne dicekler fenevbahçeliler

11
2
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

schnejder sende cok oynadin kadiköyde niye yenemedin ???? bos bos konusuyorlar galatasaraya sirin görünmek icin bunun gibiler. . . mademki cok galatasaraylidiniz niye galatasarayda bitirmediniz kariyerlerinizi ???

4
9
yanıtYanıtla
HH42:

Ah ersun ah senın kurduğun takıma oynattığın oyuna lanet olsun bizi onun bunun oyuncularının diline sakız ettin ya sana ne desem az

6
6
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title