Haberler

NBA Finalinde Warriors, Cleveland Cavaliers'ı Yenerek Seride 1-0 Öne Geçti

Güncelleme:

NBA final serisinde Golden State Warriors, konuk ettiği Cleveland Cavaliers'ı 113-91 yenerek durumu 1-0'a getirdi.

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) finalinde Golden State Warriors, konuk ettiği Cleveland Cavaliers'ı 113-91 mağlup ederek serinin ilk maçını kazandı.

Oracle Arena'da Cavaliers'ı ağırlayan Warriors, ilk periyotu 35-30, devreyi 60-52, üçüncü çeyreği 93-72 önde götürdüğü mücadeleyi 113-91 kazanarak final serisinde 1-0 öne geçti.

KEVIN DURANT FİŞİ ÇEKTİ

Bu sezon play-off'larda henüz kaybetmeyerek 13'te 13 yapan ve maç boyunca sadece 4 top kaybı yaparak bu alanda önceki rekorunu üçüncü kez egale eden Warriors'ta all-star Kevin Durant 38 sayı, 8 asist ve 8 ribauntla galibiyette baş rolü oynadı. Stephen Curry ise 28 sayı, 10 asist, 6 ribaunt ve 3 top çalmayla galibiyete katkı yapan diğer oyuncu oldu.

LEBRON'DAN 28 SAYI

Cavaliers'ta LeBron James 28 sayı, 15 ribaunt ve 8 asist, Kyrie Irving 24 sayı, Kevin Love ise 15 sayı ve 21 ribaunt ile mücadele etse de mağlubiyeti engelleyemedi.

Mağlubiyete rağmen James, maçta birçok rekora imza attı. Play-off tarihinde 6 bin sayı barajını geçen (6 bin 23) ilk oyuncu konumuna gelen James, Reggie Miller'ı geride bırakarak play-off'larda en çok üç sayı atışı yapan oyuncular listesinde de ikinci sıraya yükseldi.

Serinin ikinci maçı, pazarı pazartesiye bağlayan gece TSİ 03.00'te oynanacak.

Kaynak: AA / Spor

Cleveland Cavaliers Oracle Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title