Haberler

Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı: Ümraniyespor Bizim Kardeş Takımımız

Güncelleme:

Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, Ziraat Türkiye Kupasındaki Ümraniyespor eşleşmesini değerlendirdi. Ballı, "Ümraniyespor bizim kardeş takımımız. Antrenman tesislerimize çok yakın bir semt. Onlara da başarılar diliyorum." dedi.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda eşleşmeler belli oldu. Son 16'da Ümraniyespor ile eşleşen Fenerbahçe'de İdari Menajer Volkan Ballı, kura sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bütün takımlara başarılar dileyerek sözlerine başlayan Ballı, "Bizim için bu yıl önemli bir hedef Türkiye Kupasını kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Anadolu yakası dışına çıkmıyoruz. Ümraniyespor bizim kardeş takımımız. Antrenman tesislerimize çok yakın bir semt olan Ümraniye. Onlara da başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE'NİN GELECEĞİ İÇİN TÜM BİRİMLER ÇALIŞIYOR"

Bu tür dönemleri her kulübün yaşadığını vurgulayan Ballı, "Biz biraz daha ağır yaşıyoruz. Fenerbahçe bunun altından kalkacak güçte. Gece gündüz Fenerbahçe'nin geleceği için tüm birimler çalışıyor. Bizim yapmamız gereken bu büyük taraftara layık olduğu neticeleri alabilmek için çalışmak" dedi.

AATIF VE DİRAR KONUSU

Transferle ilgili konuşmak istemediğini söyleyen Volkan Ballı, "Transfer komitesi gerekli açıklamaları yapar. Transfer konusunu konuşmamız söz konusu değil. Aatif ve Dirar'ın durumlarını bekleyip görmemiz lazım. Kulübün neler yapacağı yönetimin yapacağı istişare sonrası çıkacaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Volkan Ballı Fenerbahçe Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (9)

M.T:

Diğer takımlar düşman takımlarınız mı oluyo spor adı üstünde birlik beraberliktir dostluktur bence ayrıştırma yapmamak lazım

4
5
yanıtYanıtla
misafir:

bence futbol artık spordan farklı bir kavram. Belirli kalıplarla ifade etmek pek mümkün değil

yanıt2
yanıt0
O.O:

Fenerbahçe düşman değil, diğer takımlar fenerbahçeye düşman. Spor birlik, beraberlik, dostluk değil. Torpil, kayırmaca, bedava para demek ne yazık ki

yanıt1
yanıt2
Adınızı Yazın:

kardeş kardeş oynarsınız öle mi :) ulan varya bu kadar mı yani

4
3
yanıtYanıtla
DADALOĞLU:

AYAK OYUNLARI OLMAZSA ÜMRANİYE TURU RAHAT GEÇER. . BU KURADA EN ŞANSLI TAKIM ÜMRANİYE İMİŞ. . ÜMRANİYE''YE ŞİMDİDEN BİR ÜST TURDA BAŞARILAR DİLERİM.

4
1
yanıtYanıtla
Fırtına 61:

Pendik''te kardeşinizdi ama. . . !!!

4
0
yanıtYanıtla
DOĞRU:

Yeni bir pendik faciası olmasından korkuyor .fener düştüğün komik hale bak yalakalık yapıyor elenmemek için yazık yazık ezik ezik.

0
3
yanıtYanıtla
bzztt:

ümraniye çarşı alayına karşı

1
0
yanıtYanıtla
KARDEŞKARDEŞ:

Çok zor bir maç olacak !!! maçın skorunu çok merak ediyorum.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title