Haberler

Fenerbahçe rakip kalede baskıyı kurdu! Olympiakos oyun kurmakta zorlanıyor

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. maçında Fenerbahçe, deplasmanda Olympiakos'a konuk oluyor. Saat 23.00'te başlayan mücadeleyi İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetiyor. Sarı-lacivertlilerin gruptan çıkmak için kazanmaktan başka çaresinin olmadığı maçta Vitor Pereira, derbi kadrosunda değişikliğe giderek Osayi-Samuel ve Rossi'ye ilk 11'de şans verdi. Karşılaşma 0-0'lık eşitlikle devam ediyor.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nun 5. haftasında Fenerbahçe, Yunanistan ekibi Olympiakos'a konuk oldu. Kazanmaktan başka çaresi olmayan temsilcimiz, 3 puanı alarak gruptan çıkma şansını avantajlı bir şekilde son maça taşımak istiyor.

FENERBAHÇE'DE YILDIZLAR YOK

Fenerbahçe'de Altay Bayındır ile Enner Valencia, karşılaşmada yerlerini alamadı. Ayrıca takımla çalışmalara başlayan Luiz Gustavo da maç kadrosunda yer almadı. UEFA'ya bildirilen listede yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun da müsabakada görev yapmayacak.

İŞTE İLK 11'LER

Olympiakos: Vaclik; Lala, Papastathopoulos, Cisse, Reabciuk; M. Camara, M'Vila, A. Camara; Masouras, Onyekuru, El-Arabi

Fenerbahçe: Berke Özer, Osayi-Samuel, Tisserand, Kim, Novak, Mert Hakan, Sosa, Zajc, İrfan Can, Berisha, Rossi.

CANLI ANLATIM

İKİNCİ YARI

Dakika 57: Lala'nın sağ kanattan ortasında arka direğe düşen topu Masouras indirdi. El-Arabi penaltı noktası civarında bu topu kontrol etmek isterken Kim araya girip tehlikeyi önledi.

Dakika 52: Zajc sol kanattan çalımlarla ceza sahasına sokuldu. Şut açısını ararken top rakipten sekip Mert Hakan'ın önüne düştü. Sol çaprazdan Mert Hakan'ın sağ ayak içiyle uzak köşeye doğru yaptığı vuruş yandan dışarıya gitti.

İLK YARI

Dakika 39: Serbest vuruşu Berisha kullandı. Barajı aşan top direğin hemen üzerinden giderek üst ağlara takıldı.

Dakika 31: Ceza sahası yayında topla buluşan Onyekuru'dan seken top El-Arabi'nin önüne düştü. El-Arabi, ceza sahası yayı içinde vuruşunu yapmak isterken Kim'den seken top yeniden El-Arabi'ye çarpıp kaleye yöneldi. Berke bu topu son anda tokatladı.

Dakika 19: Hızlı gelişen atakta sol çaprazda topla buluşan İrfan Can, topu arka direğe doğru havalandırdı. Bersiha bu topa sağ ayağıyla gelişine bir vuruş yaptı. Top yan ağlarda kaldı.

Dakika 4: Hızlı gelişen Olympikos atağında sağ kanattan ceza sahasına sokulan Masouras'ın sert bir şekilde kale sahasına kestiği topa doğru Camara hamle yaptı. Ama topa dokunamadı.

Dakika 2: Hızlı gelişen Olympiakos atağında Camara, ceza sahasına doğru hareketlenen Onyekuru'yu topla buluşturmak istedi. Osayi-Samuel araya girip tehlikeyi büyümeden önledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title