Haberler

Veli Kavlak, Beşiktaş'a Sosyal Medya Hesabından Veda Mesajı Yayınladı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın sözleşmesini fesh ettiği Veli Kavlak, siyah-beyazlı ekip ve taraftarlar için resmi sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

2011 ile 2018 yılları arasında Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta forma giyen ve geçtiğimiz günlerde sözleşmesi feshedilen 29 yaşındaki oyuncu Veli Kavlak siyah beyazlı ekip ve taraftarlar için resmi sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

29 yaşındaki oyuncunun açıklamasının tam metni şöyle:

"Öncelikle bugüne kadar birçok basın ve yayın kuruluşunda yer bulmuş hakkımdaki haberlerin birçoğunun gerçeği yansıtmadığını ve sözleşmemin devamı süresince Beşiktaş camiasının zarar görmemesi adına hiçbir açıklama yapmadığımı bildirir, ilk kez yapmakta olduğum bu açıklama ile bugüne kadar üzerimde emeği olan öncelikle Beşiktaş camiası ve taraftarı ile değerli yöneticilerine şükranlarımı sunmak amacıyla bu mesajı yayımladığımın bilinmesini isterim.

" SÖZLEŞMEMİN TEK TARAFLI SONLANDARILMASI BENİ DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR"

Beşiktaş ile olan sözleşmem bugün itibariyle tarafıma ulaşan fesihname ile sonlanmış bulunmaktadır. Beşiktaş' a hizmet ettiğim 7 yıllık sürenin sonunda sözleşmemin bu şekilde tek taraflı olarak feshedilmesi beni derinden üzmüş bulunmaktadır. Bu 7 yıllık süre boyunca bana tarifi imkânsız anılar yaşatmış olan Beşiktaş camiasına ve büyük taraftarına teşekkürü bir borç olarak görmekteyim. Her ne kadar üzücü bir şekilde ayrılmam gerekmiş olsa da, Beşiktaş camiasına ve büyük taraftarına olan sevgim hiçbir zaman değişmeyecektir.

"TÜM YÖNETİCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM"

Bu fırsatla başta beni her türlü fedakârlığı göstererek Beşiktaş camiasına kazandırmış olan Başkanımız Sn. Yıldırım Demirören olmak üzere Başkanımız Sn. Fikret Orman ve 7 yıllık süreçte görev almış tüm yöneticilerimize,

Beşiktaş' a transferimde emeği geçen Sn. Tayfur Havutçu ve birlikte çalıştığım hocalarım Sn. Samet Aybaba, Sn. Carlos Carvalhal, Sn. Slaven Bilic ve Sn. Şenol Güneş' e,

"BEŞİKTAŞ'A HİZMET ETTİĞİM SÜREÇ ÜZÜCÜ BİR ŞEKİLDE SONA ERMİŞTİR"

Tesislerimizde ve stadyumda görevli her biri ayrı ayrı değerli tüm Beşiktaş personeline teşekkürü bir borç bilmekteyim.

Bu fırsatla son Sözlerimi ise Beşiktaş' ın asıl sahibi olan büyük Beşiktaş taraftarına ayımiak istemektcyim. Beşiktaş formasını giydiğim ilk günden itibaren bana her türlü desteği vermiş olan, beni her fırsatta onurlandırmış ve büyük bir gurur yaşamama vesile olmuş olan büyük Beşiktaş taraftarma şükranlanmı sunar, Beşiktaş' a hizmet ettiğim süreç üzücü bir şekilde sona ermiş olsa da bana yaşattıkları tarifi imkânsız duyguları her zaman kalbimde taşıyacağımın bilinmesini isterim.

Saygılarımla kamuoyunun takdirine sunarım.

Veli Kavlak"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Veli Kavlak Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi?
500

Yorumlar (9)

Babakartal:

Sende delikanlı olup 3 yıldır yattığım yerden para kazanıyorum deyip sözleşmeni fesih etseydin bu taraftar senide bağrına basardı şimdi bizim gözümüzde mustafa pektemek gibisin

8
0
yanıtYanıtla
memo:

adam sakatlandı ve tedavi masraflarını kendisi, karşıladı. biraz ezbercilikten vazgeçin

yanıt1
yanıt4
BABAKARTAL:

Yattığı yerden almış olduğu paranın otuzda biridir tedavisi için harcadığı, tamam sözleşmen var ama biraz da spor ahlakı olması gerekli tüm sporcularda

yanıt2
yanıt1
ABDÜLCABBAR:

BJK NE FAYDAN OLDU GÜLE GÜLE

0
7
yanıtYanıtla
smb:

Fesih bedeli alacak mısın klübü dava edecek misin sen onlardan haber ver.

6
0
yanıtYanıtla
Emre D.:

o menajeri değiştir

4
0
yanıtYanıtla
ANDSMERO DENİZLİ:

DEEEEFOOOLL SES ETME VELİİİ

1
1
yanıtYanıtla
Reis:

Kral 7 sene yata yata para kazandın, ticari zekası olan insanmışsın.

0
1
yanıtYanıtla
burak:

bu kimdi ya ? heee şu veli ya sen yaşıyor muydun be oğlum ? 7 senedir hizmet ettiğim derken ? son 4 sezondur tesislerde çay mı dağıtıyordun kardo ? evet allah kimseye sakatlık yaşatmasın ama şu an ki durumunun tff 1. ligi bile kaldıramayacağını kendin de biliyorsun. tek taraflı fesih olduğu için şoke olmuşsun, aslında sözleşmeyi kendinin fesih etmesini de biz beklerdik ona ne diyeceksin ? oynayabileceğin kulube git ve topunu oyna futbolunla kazan kardeşim. kendine iyi bak.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title