Haberler

    Vardar: Eleyemeyeceğimiz Takım Yok

    Beşiktaşlı yönetici Liverpool zaferini ve son 16 turundaki rakipleri Club Brugge'u değerlendirdi.

    Beşiktaş'ın yöneticisi Mete Vardar, UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki rakipleri Club Brugge'un sanıldığı kadar zayıf bir takım olmadığını ama turu geçeceklerine inandığını belirtti.

    Öncelikel Liverpool maçı hakkında BJKTV'ye açıklamalarda bulunan Vardar, "Keyifli bir maçtı. Herkesin bunda bir payı var. Dün mutlu olduk şimdi Balıkesirspor maçını düşünüyoruz. Hepimiz seferber olmuş durumdayız. Bu takıma sahip çıkmak zorundayız. Taraftarımıza dün için çok teşekkür ederim. Stadı doldurdular Ümraniye'de bizi 10 bin kişi karşıladıklar." şeklinde konuştu.

    Club Brugge eşleşmesini de değerlendiren yönetici, "Çoğu kişi kolay bir kura çektimizi düşünüyor. Ama ben bu şekilde düşünmüyorum. Belçika futbolu son zamanlarda büyük bir yükselişte. 2014'te Dünya Kupası'nın favorilerinden biri olarak görülüyordu. Brugge de liginin lideri konumunda. Avrupa'da maç kaybetmediler. Ama biz kendi futbolumuzu oynarsak eleyemeyeceğimiz takım yok. Çeyrek finale kalmak için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Mete Vardar Club Brugge Liverpool Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title