Haberler

Uzun süre VAR'da incelendi! İşte Fenerbahçe'yi yıkan penaltı

Güncelleme:

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın son bölümüne 2-1 önde giren sarı-lacivertliler, Sivasspor'un yıldızı Manaj'ın 90+4. dakikada attığı penaltı golüyle sahadan boynu bükük ayrıldı.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı.

90'DA PENALTI KARARI

Karşılaşmanın 90. dakikasında Njie'nin sol kanattan ortasında ceza sahasında topla buluşan ve Livakovic ile karşı karşıya kalan Ray Manaj, Hırvat kalecinin müdahalesiyle yerde kaldı. Müsabakanın hakemi Cihan Aydın, uzun süren VAR incelemesinin ardından beyaz noktayı gösterdi.

İşte o penaltı pozisyonu;

Uzun süre VAR'da incelendi! İşte Fenerbahçe'yi yıkan penaltıGÖRÜNTÜ: BEINSPORTS

MANAJ GOLÜ ATTI

Penaltının kahramanı Ray Manaj, 90+4'te topun başına geçti ve topu ağlara göndererek skoru 2-2'ye getirdi. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca müsabaka bu sonuçla tamamlandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Fenerbahçe Sivasspor Trendyol Spor Haberler

500

Yorumlar (49)

ibrahim eren:

Yabancı hakem geldi fenevin 90 penaltı jokeri gitti :))

158
55
yanıtYanıtla
Yasar Unal:

Burada top auta gidiyor. Livakoviç'in darbe sayılabilcek bir hareketi yok. Zaten penaltıyı da aynı futbolcu kullandı. Adamın ayağına sağlık ekibi müdahale bile yapmadı. Cihan Aydın önceki FB maçlarında da sıkıntılı kararlar vermiş bir hakem. Ama bütün bunlar yine de İsmail Kartal'ın yetersizliğini ortadan kaldırmıyor ne yazık ki

76
75
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

1. Sorun İsmail kartalda degıl, Ali Koç da. 2. Penaltı olması için illa adamın bacağının kırılması gerekmiyor.

yanıt84
yanıt35
ahmet kelleci:

Ayağının kırılmasımı lazım Manajın saçmalamışsın dostum

yanıt46
yanıt21
Yasar Unal:

Arkadaşlar elbette ayağının kırılmadı lazım değil. Bunu hiç bir futbolcu için istemeyiz ayrıca. Söylemeye çalıştığım darbe penaltı oluşturacak seviyede değil. Nitekim uzun bir süre incelendi. Manaj'ın kendini yere atışını dikkatle izlerseniz ne demek istediğim daha iyi anlaşılır

yanıt32
yanıt29
Veysel null:

maç boyunca manaj a yapmadıkları faul kalmadı çıkıp boş yapiyorlar ya. penaltı ydı o pozisyon kimse boşuna kendini yirtmasin

yanıt38
yanıt30
İsmail Sari:

top taca gidiyor diye ayak kırılsın

yanıt2
yanıt0
Cahi Savar:

Penaltının kaleci ile alakası yok… Tam topa vuracakken arkadaki futbolcu önündeki fıtbolcunun bakdırına temas ediyor ve rahat tıpa vurmasını engelliyor. Net penaltı..

6
2
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Sözkonusu takım son 20 yıldır yanlış ellerde fitne provokasyon şike suçlarıyla yazık ediliyor bu yüzden hiç sevmem ama bu pozisyonun penaltıyla hiç alakası yok daha temas olmadan adam kendini yere atıyor sarı kart görmesi gerekirken penaltı kazanıyor.

0
5
yanıtYanıtla
Mehmet Deniz:

Fenerbahce ligme ligme doğransa bile GS’lileri memnun edemiyoruz.Tamam size super kupayi hediye ettik ama bunuda TFF’den hediye aliyorsunuz daha ne yapalım bizde şaşırdık

0
4
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title