Haberler

Dünyaca Ünlü Sprinter Usain Bolt, Borussia Dortmund'la Antrenmana Çıkacak

Güncelleme:

Dünya rekortmeni atlet Usain Bolt, Alman takımlarından Borussia Dortmund'la bugün antrenmana çıkacak.

Dünya rekortmeni Jamaikalı eski atlet Usain Bolt, Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Borussia Dortmund'la bugün antrenmana çıkacak.

Bolt, resmi Twitter hesabından, kendisinin Borussia Dortmund forması giydiği resmini ve altına "BVB cuma günü için hazır ol" mesajını paylaştı. Alman kulübü de resmi Twitter sayfasından eski atletin mesajını alıntı yaparak "Bolt geliyor!" paylaşımında bulundu.

ANTRENMAN BUGÜN 12.30'DA

Sarı-siyahlı kulübün paylaşımında ayrıca Bolt'un da katılacağı antrenmanın bugün TSİ 12.30'da seyircilere açık yapılacağı ifade edildi.

Olimpiyatlarda 8, dünya şampiyonalarında ise 11 altın madalyası bulunan 31 yaşındaki Bolt, erkekler 100 metre (9.58 saniye) ve 200 metre (19.19) dünya rekorlarını elinde tutuyor.

Bolt, 2017 Dünya Atletizm Şampiyonası'nın ardından kariyerini noktalamıştı.

Kaynak: AA / Spor

Usain Bolt Twitter Almanya Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Aziz Bey:

işte reklam işte klüp pazarlaması örnek alınması gerekir.

8
0
yanıtYanıtla
FENEVLİ:

O İŞ OLMAZ EMMİ

5
2
yanıtYanıtla
HÜSEYİN BOLUT:

yaşı olmuş 32 futbolcu olsa nolur sanki bu saatten sonra nolucak yani başlayıp 2 sene sonra tekrar bırakacakmı 20-25 yaşında olsa anlarsında bu iş çok saçma bi bok olmaz kimseyede faydası dokunmaz

2
3
yanıtYanıtla
PUMA''nın işidir bu ):

Borussia Dortmund''un gönülden istediğini sanmıyorum bu bir zorlama işidir nasıl mı B. Dortmund kimin formasını giyiyor PUMA Usain Bolt ne giyiyor PUMA kapişş ayrıca yetenek bazın da Biberci Justin daha yetenek li haa şarkıcılık ta daha iyi para var o ayrı bırakıp gelmezz keriz değilse. . . .

3
1
yanıtYanıtla
Brütüs:

afiyet olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title