Haberler

Ünlü veri sitesi, Süper Lig'de ilk 5'i ve küme düşecek takımları tahmin etti

Güncelleme:

Futbol veri sitesi Euro Club Index, Süper Lig'in 2023/24 sezonunun son 5 haftasına girilirken, ilk 5 ve küme düşecek takımlar hakkında tahminlerde bulundu. Tahminlere göre, Süper Lig'i son sırada tamamlayacak takım İstanbulspor olurken, Pendikspor ve Hatayspor küme düşen diğer takımlar olarak belirtildi. Sezonun ilk 5 sırası ise Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Beşiktaş ve Başakşehir şeklinde tahmin edildi.

Son haftalarına girdiğimiz Süper Lig'de 2023/24 sezonunun şampiyonun ve küme düşecek takımlarının kim olacağı büyük merak konusu.

ÜNLÜ TAHMİN SİTESİ TAHMİNLERİNİ GÜNCELLEDİ

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında şampiyonluk yarışı devam ederken futbol veri sitesi Euro Club Index sezon sonu puanları için yaptığı tahmini güncelledi.

PENDİKSPOR, HATAYSPOR VE FATİH KARAGÜMRÜK DÜŞECEK

Euro Club Index verilerine göre ligi son sırada tamamlayacak takım 18 puanla İstanbulspor olacak. Takımın başına İbrahim Üzülmez'i getiren Pendikspor topladığı 36 puanla küme düşen ikinci takım olarak gösterildi. Süper Lig'de sezonu 18. takım olarak bitirecek kulübün 38 puanla Volkan Demirel'in ekibi Hatayspor'un olacağı kaydedildi. Süper Lig'de sezonu 18. takım olarak bitirecek kulübün 39 puanla Tolunay Kafkas'ın takımı Fatih Karagümrük olacağı kaydedildi.

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun ilk 5 sırası ise şöyle;

  • Galatasaray: 102 puan
  • Fenerbahçe: 97 puan
  • Trabzonspor : 64 puan
  • Beşiktaş: 60 puan
  • Başakşehir: 58 puan
Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig İstanbulspor Trabzonspor Galatasaray Fenerbahçe Pendikspor Başakşehir Hatayspor Beşiktaş Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (10)

Veysel null:

Ben Galatasaray ın önündeki 5 maçı da kazanacağını düşünüyorum

110
46
yanıtYanıtla
Veysel null:

Güncel kadro şampiyonlar ligi seviyesinde,oyuncuların formda olmaları ve son haftalarda kenetlenen büyük Galatasaray topluluğu da bunu düşünmemi sağlayan etkenler. Ben bu yüzden Galatasaray ın tüm maçlarını kazanacağını hatta fark ata ata ilerleyeceğini düşünüyorum

yanıt66
yanıt16
MHSN SRC :

Aynen john vaynen :)))

yanıt17
yanıt6
hic33:

Sıralama ve durumlar zaten böyle. Neyin tahmini bu? Gs bu lige fazla geliyor. Süper kupa finalindeki gibi neredeyse kendi kendine maç yapacak. Bıktık lig ve kupa şampiyonluklarından. Gs artık uluslararası başarı peşinde olmalı.

79
29
yanıtYanıtla
Hakan Ertem:

5 sene önce köy takımlarından 3-5 yiyordunuz lale

yanıt10
yanıt14
Goethegitme:

Ligin sonu geldi tahmin etmeye utanır insan ya da makine

45
2
yanıtYanıtla
hic33:

:) :) :)

yanıt6
yanıt2
Mehmet Mutluay:

Sivasspor Fenerbahçe maçından sonra, hakemlerin şampiyon olacağı takımı belirtmiş olmasıyla hiçbir zevk ve heyecanı kalmamıştır,

11
19
yanıtYanıtla
Rr Ff:

Hatayspor benim 109bin? şikeyle yedi inşallah düşer

9
4
yanıtYanıtla
Kadirovic :

Allah Allah .... Son hafta tahmin etseymiş keşke..

10
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title