Haberler

Spor Yorumcusu Hıncal Uluç: Belhanda Derhal Kovulmalı

Güncelleme:

Ünlü Gazeteci Hıncal Uluç, Galatasaray ile ilgili önemli değerlendirmeler yaparken Belhanda için "haftanın sahtekarı" benzetmesi yaparak "Galatasaray onu derhal kovmalı" dedi.

Ünlü gazeteci Hıncal Uluç Aspor'da yayınlanan 90'A programında açıklamalarda bulundu.

"BELHANDA'YI HAFTANIN SAHTEKARI İLAN ETTİM"

"Belhanda Fenerbahçe maçında kırmızı kart gördü. Sahtekarlık yapıp hakemi aldattığı için. O maçtan derste almamış. Alanyaspor maçında 3 kere aynısını yaptı. Belhanda ceza sahsına gol atmak için girmiyor, rakip oyuncuyu arttırmak için giriyor. Ben böyle futbolculardan nefret ediyorum. Futbol, milyonlar seyretsin diye oynanan bir oyun. Milyonlar sahtekarlık seyretsin diye oynanan bir oyun değil.

"GALATASARAY'DAN DERHAL KOVULMALI"

Belhanda Galatasaray'dan derhal kovulması gereken bir oyuncu. Bu maç kötü de oynadı, döküldü resmen. Belhanda'yı niye aldılar onu da bilmiyorum. Kim getirmiş, hangi menajer kazıklamış bilmiyorum. Infantino bu durumlara el koyacakmış zaten.

"GALATASARAY AKLI BAŞINDA BİR HOCA ARIYOR"

Galatasaray aklı başında bir hoca arıyor. Her maç kafa değiştirmeyen, taktik sistem değiştirmeyen, maçı okuyabilen doğru okuyanda demiyorum hecelesin ama okusun. 70. dakikada biri sakatlanınca oyuna müdahale eden hoca olmaz.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Hıncal Uluç Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (10)

1111can:

bu kadar boş ve lüzsumsuz bi futbolcu olamaz ya. . korner kullandırtmak için mi aldınız

2
3
yanıtYanıtla
cem:

siz harbi Galatasaray düşmanısınız.

4
1
yanıtYanıtla
trader06:

Belhanda şimdi savunanlar sniejderi savunanlarla aynı belkide türk futbolu bu yüzden ilerlemiyo.

3
0
yanıtYanıtla
belhanda:

hıı çok biliyon

2
1
yanıtYanıtla
ünal özer:

bir Fenerbahçeli olarak gs dan pastası parası kesildiği için sürekli gs yerin dibine sokma çabasında olan bu Dino''ya yönetimin derhal 3/5 kuruş vererek yaw he he öle yapacaz demesi gerekiyor

2
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

GS yönetimi sana kemik atmıyor diye yıllardır düşmanlık yapmayı bırakmadın. Hayır anlamadığım kuşspor ların yorumcuları takımlarına toz kondurmazken sen ne biçin GS lisin ki tuttuğun takıma düşmanlık yapmaktan vazgeçmiyorsun.

1
1
yanıtYanıtla
ahmet:

sen sanki çok iyisin

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Galatasaray yorumcuları diğer takımların yorumcularından daha fazla yere vuruyor bence bunlar Galatasaray ıağzına alamayacak kadar aciz insanlardır GS bir markadır

1
0
yanıtYanıtla
POMPACI:

belhandayı gönderelim arkadaşlar. hıncal uluç dünyanın en iyi futbol dan anlayan adamı. böyle o derse kesin göndermek lazım hadi

1
0
yanıtYanıtla
OSKİ:

DEDİ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title