Haberler

Ümit Özat'la atışmaya giren Kongre Üyesi, bel altı cevabı sonrası tarihi ayar yedi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ümit Özat, kendisine sosyal medyadan sert bir yorum yapan Kongre Üyesi Hakan Hanoğlu'na cevap verdi. Fenerbahçe'de hocalık hayali olduğunu söyleyen Özat'a Hanoğlu, "Gelsin benim takımıma hoca olur" dedi. Özat da kendisine, "Küçük takım çalıştırmıyorum" yanıtı verdi. Bu paylaşım etkileşim yağmuruna tutuldu. Bunun üzerine Hanoğlu'nun, "Görmüş gibi konuşuyor" ifadesine, "Daha fazla aşağı seviyeye inmeyeceğim" cevabıyla konuyu kapadı, taraftarların takdirini topladı

Kongre Üyesi Hakan Hanoğlu, Ümit Özat'ın, " Fenerbahçe'de hoca olmak hayalim var" açıklamasına, "Gelsin benim takımlara hoca olur" yorumunu bıraktı. Atışmalardan kaçınmayan Özat da buna sert cevap verdi. Özat, Hanoğlu'nu etiketleyerek, "Küçük takım çalıştırmıyorum" dedi.

"DAHA DA AŞAĞI ÇEKİYOR"

Hakan Hanoğlu da üslubunu bozarak, "Görmüş gibi konuşuyor" yanıtı verdi. Özat bunu da karşılık verdi: Biraz seviyesine ineyim diyorum ama daha da aşağı çekiyor. Yok sana başka cevap. Terbiyesizliğin ile klavyeden devam sen.

"KOLAY KOLAY SİLİNMEZ"

Bir taraftarın, "Silinir falan şöyle dursun" diye paylaştığı yoruma Özat, yazdıklarını kolay kolay silmeyeceğini belirtti.

Ümit Özat'la atışmaya giren Kongre Üyesi, bel altı cevabı sonrası tarihi ayar yedi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ümit Özat Haberler

Bakmadan Geçme

Öldürülen öğretmen hangi okulda? Öldürülen öğretmen nerede, hangi şehirde? AİLE DESTEK ÖDEMESİ E-DEVLET SORGULA MAYIS 2024! Aile destek ödemesi Mayıs ayı ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi tarihleri! Cem Yılmaz sahneyi neden terk etti? Cem Yılmaz gösterisinde neden sinirlendi, ne oldu? GELİNİM MUTFAKTA 10 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Zeynep hakkında konuşan kişi kim? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? Hailey Bieber hamile mi? Justin ve Hailey Bieber'ın bebekleri mi olacak? CUMA NAMAZI NASIL KILINIR, KAÇ REKAT? Cuma namazı farz mı, sünnet mi? Cuma namazı kılınışı! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 10 Mayıs Cuma Survivor yeni bölüm! 10 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? 10 Mayıs Cuma günü ders işlenecek mi, grev var mı? Bugün (Cuma) ders var mı, okullar tatil mi? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 10 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? BDDK başkanı kimdir? Hafize Gaye Erkan'ın BDDK Başkanı olacak mı? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 10 MAYIS CUMA 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Resmi Gazete bugün (10 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! CUMA HUTBESİ 10 MAYIS | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title