Haberler

Uluslararası 2. Yozgat Bisiklet Günleri Başladı

Güncelleme:

Lise Caddesiyle, saat kulesi çevresinde yapılan 16 turda tamamlanan ve 27 sporcunun katıldığı yarışın startını Vali Mehmet Ali Özkan ve Belediye Başkanı Celal Köse verdi. Yarışlar Yozgat'ta yapıldığı için mutlu olduklarını belirten belediye başkanı Celal Köse, hedeflerinin dünya şampiyonasını Yozgat'ta yapmak olduğunu söyledi. Bugünkü yarışlarda Sakarya'dan Emre Yuca 1., Kocaeli'nden Emre Yavuz 2., Ahmet Can Akpınar 3. oldu.

Uluslararası 2. Yozgat bisiklet günleri başladı.

Lise Caddesiyle, saat kulesi çevresinde yapılan16 turda tamamlanan ve 27 sporcunun katıldığı yarışın startını Vali Mehmet Ali Özkan ve Belediye Başkanı Celal Köse verdi.

Vali Özkan, yaptığı konuşmada, valilik, belediye, Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla bisiklet yarışlarının bu yıl 2. kez yapıldığını söyledi.

Yiğitler şehri Yozgat'ta gençlerin yiğitçe yarışacaklarını belirten Özkan, "Sporcularımız hem kentin güzelliklerini, hem de bu kentin insanının gönlündeki güzellikleri gittikleri yerde anlatacaklar. Yarışlarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yarışmaların Yozgat'ta yapıldığı için mutlu olduklarını aktaran belediye başkanı Celal Köse şunları kaydetti:

"Bugün sondan kaçma yarışları yapılıyor. Yarın da Çamlık Milli Parkı'nda dağ bisikleti yarışları yapılacak. Hedefimiz dünya şampiyonasını Yozgat'ta yapmak. Çamlık, Türkiye'nin ilk milli parkıdır ve halkımızın da yaşam alanıdır. Bu yarışlarla çamlık ve şehrimizi tanıtmak istiyoruz. Tüm sporculara başarılar diliyorum."

Bugün ki yarışlarda Sakarya'dan Emre Yuca 1., Kocaeli'nden Emre Yavuz 2., Ahmet Can Akpınar 3. oldu.

Kaynak: AA / Spor

Mehmet Ali Özkan Celal Köse Emre Yavuz Ali Özkan Kocaeli Sakarya Yozgat Dünya Turizm Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title