Haberler

Uğurcan Çakır'ın bonservisini menajeri resmen açıkladı! İşte büyük hayal kırıklığı yaratan rakam

Güncelleme:

Trabzonspor'un şampiyonluğunda en önemli aktörlerden biri olan kaleci Uğurcan Çakır, Avrupa'ya gidiyor. Milli kalecinin menajeri Necdet Çakır, Uğurcan Çakır'a 4 büyük ligden teklif olduğunu açıkladı. Basında bonservisi 25 milyon eurolara kadar çıkabileceği konuşulan milli kaleci için Necdet Çakır, "4 büyük ligden talep var ama basında geçen bonservise ulaşılması çok zor. Uğurcan için verilebilecek bonservis bedeli 10-15 milyon euro. Bunun üstü zor olur Türkiye'den çıkışında." dedi.

Geçen sezon Trabzonspor formasıyla harikalar yaratan ve takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Uğurcan Çakır, Avrupa'nın 4 büyük liginden birine gitmek için gün sayıyor. Milli kalecinin bonservis bedelini açıklayan menajeri Necdet Çakır, Uğurcan'ın geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"10-15 MİLYON EUROUNUN ÜSTÜ ZOR"

A Spor'a konuşan milli kalecinin menajeri Necdet Çakır açıklamasında, "Uğurcan'ı sene içinde transfer konusunda rahatsız etmedik ama arka planda çok büyük çalışmalar yaptık. Belli bir noktaya geldik. Uğurcan'ın iyi performans göstermesi, burada kulüplerin daha fazla talep etmesi için önemli bir etken oldu. 4 büyük ligden resmi olmasa da ilgiler var. Sportif direktör ve kulüplerle direkt kontak halindeyim. Transfer sezonu biraz yavaş ilerliyor. Serbest olan kaleciler var, onların da yer değiştirmesi söz konusu. Sürekli sportif direktör ve yöneticilerle konuşuyorum. 4 büyük ligden talep var ama basında geçen bonservise ulaşılması çok zor. Uğurcan için verilebilecek bonservis bedeli 10-15 milyon euro. Bunun üstü zor olur Türkiye'den çıkışında." dedi.

"SÜPER LİG TAKİP EDİLMİYOR"

10-15 milyon euro'luk bonservis bedeli sözlerine de açıklık getiren Necdet Çakır, "Türkiye ligi, Avrupa'dan çok takip edilen bir lig değil. Derbiler dışında maçların izlenebilirliği çok az. Türkiye'nin Uluslar Ligi'nde C Ligi'nde mücadele etmesi de transferi zorlaştırıyor. Sportif direktörler bu maçlarda scouting yapmıyorlar" sözlerini kullandı.

TERCİHİ PREMIER LİG

Necdet Çakır, ayrıca, "Görüştüğüm kulüplerle şu noktaya geldim; sözel bir takım rakamlar telaffuz edildi. Sözel bir şekilde bu rakamlara ulaştık. Resmiyete dökülmeden her an değişebilir ama sözel bazı noktalara geldik." değerlendirmesini yaptı. Necdet Çakır, son olarak Uğurcan'ın Premier Lig'i çok sevdiğini ve transfer tercihinin Premier Lig olacağını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Uğurcan Çakır Trabzonspor Spor Haberler

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı? ÖSYM YKS 2024 sınav giriş belgeleri erişime açıldı! YKS YER SORGULAMA EKRANI İnci Taneleri CANLI izle! 23 Mayıs Nisan İnci Taneleri 16. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! #128250 Heimlich manevrası nedir? Heimlich manevrası nasıl uygulanır? Buz Yolu filmi oyuncuları kim? Buz Yolu filmi konusu, oyuncuları! Buz Yolu ne zaman nerede çekildi? #128250 Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Meteoroloji'den uyarı! Hangi bölgelerde yağış bekleniyor? Hava nasıl olacak? 24 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Mayıs burç yorumları nedir?
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500

Yorumlar (7)

twitch:

38 sene sonra şampiyon oldular diye bütün takımı otomobil piyasası gibi gereksiz yere yükseltip satma çabasındalar aç gözlüler

32
9
yanıtYanıtla
Fatih :

10m mu :Do kadar verirseler hemen sat. bekleme sat.

18
9
yanıtYanıtla
Nesat Irhan:

gs-fb derbisini artık avrupayı geçtim, Türkiye'de dahi diğer kulüp taraftarları umursamıyor.

8
15
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

En fazla edeceği on milyon avro. Üstünde verecek kulüp çok zor.

7
5
yanıtYanıtla
sadece kadir:

Menajer çok doğru bir konuşmuş. Avrupada gerçekten GS-FB derbisi dışında merak edilen bir karşılaşma yok. ayrıca sürekli yabancı ve yaşlı oyuncu merakı.genç ve alt yapıya yatırımlar yetersiz. Avrupaya gittiğimizde yakalanan en büyük başarı çeyrek final olmuş

7
3
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Türkiye’de şuan bundan başka yerli bir kaleci yok , Altay falan hikaye , fenerin kalecisi Altay olmamalı ,

3
6
yanıtYanıtla
kadir helvacı:

bir genç olarak günümüzdeki gençlik acayip acınası bir durumda müzik zevklerinden giyimlerine kadar. ne disiplin ne başka bir şey bir insanın hiçbir vasfı olmaz mı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title