Haberler

Uğur Meleke: Selçuk İnan Kadro Dışı Bırakılmalı

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Uğur Meleke, Galatasaraylı Selçuk İnan'ın eski günlerine dönmesi için bir müddet kadro dışı kalması gerektiğini söyledi.

TRT Spor'da yayınlanan Manşetlerde Spor yorumcusu Uğur Meleke, Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan'ın kaybettiği özgüvene yeniden ulaşması için kadro dışı bırakılması gerektiğini dile getirdi.

"EVDE OTURUP DÜŞÜNMELİ"

Selçuk İnan'ın kendine olan güvenini yitirdiğini belirten Uğur Meleke "Ben neden her adam arkamdayken kalçamı yaslayıp faul alıyorum" "Neden sadece topu aldığımda Burak'ı arıyorum" ya da "Neden ben kaleye yürüyemiyorum" gibi pek çok soruyu kendisine sorup düzelmesi için evde oturması gerektiğinin üzerinde durdu.

"ESKİ GÜNLERİNE DÖNMESİ İÇİN KADRO DIŞI KALMALI"

Bazı oyuncuları oynatarak da kazanılabileceğini söyleyen Meleke, Bu seçeneğin artık Selçuk İnan'da geçerli olmadığını ve Galatasaray'ın kaptanının yeniden eski günlerine dönebilmesi için geriye sadece kadro dışı bırakılması seçeneğinin kaldığını savundu. Bu süreç içerisinde Selçuk İnan'ın ihtiyacı olan mental ya da fiziksel yardımı tedarik edip sahalara çok daha güçlü bir şekilde dönebileceğini iddia etti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Uğur Meleke Selçuk İnan Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (22)

entel hırboMobil-ANDROID:

adam doğru söylüyor selçuk bu performansıyla balıkesirde bile zor kadroya girer

15
0
yanıtYanıtla
HRKMobil-ANDROID:

Uğur Bey sen hayatında hiç futbol oynadın mı.meşhur bir atasözü var bekara eş boşamak kolaydır diye. biraz söylemlerine dikkat et.gerçi g.s.yönetimi de seni dinledi ya

1
14
yanıtYanıtla
Berk Berkoğlu:

isterse marsa gönderilsin , öyle bir mukavele yapmış ki adam takır takır alacak parasını her zaman . Keyfine mi oynuyor. Biz ekmek derdindeyiz bu ülkede, her gün işimizden oluruz diye yediğimizden de bişe anlamıyoruz. Bunların derdi farklı . . .

11
0
yanıtYanıtla
şahan BingölsporMobil-ANDROID:

selçuku Bingölspor da zor 11 e girer......

9
0
yanıtYanıtla
ceyhanli:

evde dinlenmesin galatasaraydan gitsin biktik artik yaninda buragida veyseli hamiti tarigida alsin mutlu olsunlar bunlar sadece gs yi degil turk futbolunuda bitirdiler

8
1
yanıtYanıtla
zülfü yılmazMobil-ANDROID:

selçuk inan hak etmiyen parayı nasıl alıyor anlamıyorum vicdanı rahatmı acaba galatasaray da parayı hak eden 3 kişi muslera melo şınayder

9
0
yanıtYanıtla
cenk oktayMobil-ANDROID:

agzına saglık..

8
0
yanıtYanıtla
mngMobil-ANDROID:

kadro dişi kalmali Katiliyorum.

8
0
yanıtYanıtla
Seyit Mobil-ANDROID:

Yorum yaparken elinizi vicdanınıza koyun, Selçuk gibi futbolcuyuda başınızın üstüne koyun

1
5
yanıtYanıtla
Canary:

Xavi''yi Selçuk İnanVidic''i Semih Kaya yapan arkadaşlara sesleniyorum, yapmayın lütfen.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title