Haberler

UEFA Avrupa Ligi'nin en tecrübelisi Mehmet Topal

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ikinci maçında bugün evinde Sporting Lizbon'u konuk eden Başakşehir'de Mehmet Topal, turnuvanın en tecrübeli oyuncusu olarak dikkat çekiyor.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Sporting ile karşılaşan Başakşehir'de Mehmet Topal, şu an turnuvada 61 maçla Wolverhampton'ın kalecisi Rui Patricio ile beraber en tecrübeli oyuncu konumunda. Başakşehir'den önce formasını giydiği Galatasaray, Valencia ve Fenerbahçe ile de UEFA Avrupa Ligi maçlarına çıkan Topal, 6 da gole imza attı. UEFA Avrupa Ligi'nde bu iki oyuncuyu 60 maçla Redbull Salzburg'lu Andreas Ulmer ve 51'er maçla Inter'li oyuncu Valero ve Ajax'ın yıldızı Huntelaar izliyor.

PAZARTESİ GÜNÜ SAHADA OLMASI BEKLENİYOR

Öte yandan, uzun süredir ağır bronşit olan ve dün takımla antrenmana çıkan Mehmet Topal, zorlu Sporting Lizbon maçının kadrosunda yer almadı. Topal'ın, teknik direktör Okan Buruk'un uygun görmesi halinde pazartesi günü oynanacak olan Gaziantep FK maçında yer alması bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mehmet Topal Başakşehir Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

fb:

tebrikler

7
0
yanıtYanıtla
proje takımı bıraktılar..:

siyasete sokmassanız takımları daha başarılı olurlar. . . arka bahçe yapmaya çalışanlar siz kendinizi biliyorusunuz. . taraftarlarda sizi biliyor mühendislik yaptıkça elinizde kaacak spor takımları. .

1
0
yanıtYanıtla
fenerly:

Helal olsun Başakşehir. . . Helal olsun Mehmet Topal

0
0
yanıtYanıtla
teoman:

helal

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title