Haberler

Türkiye, Şampiyonlar Turnuvası'nı 69 Madalya ile Tamamladı

Uluslararası Gençler Kadın-Erkek Serbest ve Grekoromen Şampiyonlar Turnuvası'nda Türkiye toplamda 69 madalya alarak rekor kırdı.

Uluslararası Gençler Kadın-Erkek Serbest ve Grekoromen Şampiyonlar Turnuvası'nda Türkiye toplamda 69 madalya alarak rekor kırdı. Milliler, turnuvayı 17 altın, 22 gümüş ve 30 bronz madalya ile tamamladı. Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Şampiyonlar Turnuvası'na 9 ülkeden toplamda 350 sporcu kaldı.

Turnuvanın son gününde Serbest stil 57, 86, 125, grekoromende 55, 67, 82, 130, kadınlarda ise 50, 57 ve 76 kilolarda final maçlarının ardından madalyalar sahiplerini buldu.

Türkiye turnuvada kadınlarda 22 madalya ile 240 puanla 1'inci olurken, Romanya 90 puanla 2'nci, Azerbaycan ise 90 puanla 3'üncü oldu.

Serbest erkeklerde ise 20 madalya kazanan Türkiye 200 puanla 1'inci, 148 puan kazanan Azerbaycan 2'nci olurken, İran ise 143 puanla üçüncü oldu.

Grekoromen Erkeklerde 27 madalya kazanan Türkiye 235 puanla 1'inci Kazakistan ise 153 puanla 2'nci Romanya ise 73 puanla turnuvayı üçüncü tamamladı.

Turnuvanın son gününde madalya kazanan sporcular ise şunlar:

SERBEST STİL KADINLAR:

50 kiloda 1. Zehra Demirhan (Türkiye),  2. Marıa Alexandra Cıoclea (Romanya), 3. Rahime Arı (Türkiye), 3. Yasaman Majıdlı (Azerbaycan)

57 kiloda 1.  Özge Fındıkcı (Türkiye),  2. Birgül Soltanova (Azerbaycan), 3. Denısa Lulıana Fodor (Romanya)

76 kiloda 1.  Mehtap Gultekın (Türkiye),  2.  Yasemin Aytar (Türkiye), 3. Meryam Yılmaz (Türkiye)

GREKOROMEN ERKEKLER:

55 kiloda 1.  Mükremin Aktaş (Türkiye), 2. Bedirhan Tantan (Türkiye), 3. Adem Burak Uzun (Türkiye) 3. Ali Bayram Kor (Türkiye)

67 kiloda  1. Kokenov Alıkhan (Kazakistan),  2. Furkan Sonkur (Türkiye), 3. Furkan Yıldız (Türkiye), 3. Abdülsamet Basar (Türkiye)

82 kiloda  1. Dogan Kaya (Türkiye) 2. Mustafa Olgun (Türkiye) 3. Ahmet Şen 3. Elı Magomadov (Kazakistan)

130 kiloda 1. Fatıh Bozkurt (Türkiye), 2. Muhammet Hamza Bakır (Türkiye), 3. Ntounıas Nokolaos (Yunanistan), 3. Sarsengalıyev Alıbek (Kazakistan)

SERBEST ERKEKLER:

57 kiloda  1. Ahmet Duman (Türkiye), 2. Engin Çetin (Türkiye), 3. Seyederfan Seyedahmad Jafarıangel Yerdı (İran), 3. Ferhat Kılıc (Türkiye)

86 kiloda  1. Gıorgı Nebunıshvılı (Gürcistan),  2. Cagrı Can Bayram (Türkiye),  3. Fuad Mayılov (Azerbaycan),  3.            Habıbıeh Sanı Sajjad Saeıd (İran)

125 kiloda  1. Amır Hosseın Abbas Zare (İran),  2.    Pasa Ekrem Karabulut (Türkiye),  3. Feyzullah Parlar (Türkiye), 3. Mehmet Can Kaya (Türkiye)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Azerbaycan Romanya Türkiye Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title