Haberler

Türkiye ile Kosova Arasında Hentbol Dostluğu

Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Kosova Başbakan Yardımcısı Ram Manaj, Kültür ve Spor Bakanı Lirije Kastazi ve Priştine Belediye Başkanı İsa Mustafa'yı Ziyaret Etti.

Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Kosova Başbakan Yardımcısı Ram Manaj, Kültür ve Spor Bakanı Lirije Kastazi ve Priştine Belediye Başkanı İsa Mustafa'yı ziyaret etti.

Kısa bir süre önce bağımsızlığını kazanan Kosova'nın tarihindeki ilk milli maçında Türkiye Hentbol Milli Takımı ile oynayacağı maç için Priştina'ya giden Türk heyeti, maçın ardından çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Kosova Başbakan Yardımcısı Ram Manaj'ı ziyaret eden Tarık Cengiz başkanlığındaki Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, karşılıklı destek sözü verdi. Hentbol Federasyonu Başkanı Tarık Cengiz de Kosova'nın Avrupa Hentbol Federasyonu'na gözlemci ülke olarak üye olmasında kendilerinin etkili olduğunu vurgulayarak, "Şimdi de sizlerle maç yaparak, bu desteğimizi sürdürmek istedik. Buraya gelerek, sizin ulusal marşınızı dinledik ve bayrağınızı selamladık" dedi. Başbakan Yardımcısı Ram Manaj da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye'nin kendilerine verdiği destekten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Ziyaretin sonunda Tarık Cengiz, Manaj'a federasyonun bir plaketini sunarken, ayrıca üzerinde Kosova ve Türkiye'nin bayraklarının yer aldığı bir rozeti de başbakan yardımcısına takdim etti.

Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu, daha sonra Kültür ve Spor Bakanı Lirije Kastazi ve Priştina Belediye Başkanı İsa Mustafa'yı ziyaret etti. Ziyaretlerde, iki ülke arasında sportif ve kültürel alanda ilişkilerin geliştirilmesi sözleri verildi.

(EKO-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title