Haberler

Türkiye, EURO 2032 ev sahipliği için İtalya ile yarışıyor

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu heyeti, UEFA'ya EURO 2032 ev sahipliği için sunum yapmak üzere İsviçre'ye geldi. İtalya ile ortak adaylık yapan Türkiye, UEFA Yönetim Kurulu kararını bekleyecek.

İtalya ile 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2032) ev sahipliği için UEFA'ya yarın sunum yapacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) heyeti İsviçre'ye geldi.

İstanbul'dan kalkan uçakla Cenevre Havalimanına gelen heyette TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Başkan Vekili ve FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt, TFF Onursal Başkanı ve UEFA Yönetim Kurul eski üyesi Şenes Erzik ve TFF yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

TFF heyeti, bu akşam TSİ 18.00'de UEFA'nın Nyon'daki merkezinde İtalya Futbol Federasyonu yetkilileri ile bir araya gelecek ve son detayları görüşecek.

Yarın ise iki ülke federasyon yetkilileri UEFA Yönetim Kuruluna sunum yapacak ve öğleden sonra çıkacak kararı bekleyecek.

EURO 2032 ev sahipliği için tek aday, Türkiye ve İtalya ortaklığı bulunuyor.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu EURO 2032 Türkiye İsviçre İtalya Futbol Futbol Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title