Haberler

Genç Türk, Barcelona tarihine geçti! 18'lik Yusuf Demir, Messi'nin rekoruna ortak oldu

Güncelleme:

Barcelona forması giyen Türk asıllı Yusuf Demir, Atletic Bilbao deplasmanında 62. dakikada oyuna dahil olarak bir ilki gerçekleştirdi. 18 yıl 80 günlük olan Yusuf, Messi'den sonra Barcelona formasıyla La Liga'da forma giyen en genç oyuncu oldu.

İspanya La Liga'nın 2. haftasında Barcelona, Athletic Bilbao ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Türk asıllı Avusturyalı futbolcu Yusuf Demir, karşılaşmanın 62. dakikasında Martin Braithwaite'in yerine oyuna dahil oldu.

MESSİ'DEN SONRA

18 yıl 80 günlük Yusuf Demir böylece Lionel Messi'den sonra Barcelona formasıyla La Liga'da forma giyen en genç yabancı futbolcu oldu. Lionel Messi, 2004 yılında 17 yaşındayken ilk lig maçına çıkmıştı.

Türk yıldız kralın tahtına oturdu! Yusuf Demir, Messi'den sonra Barcelona'da maça çıkan en genç oyuncu oldu

VELİAHTI YUSUF

Barcelonalı taraftarlar önce altyapıda kalitesini gösteren Yusuf'un, yavaş yavaş Messi'nin yerini alacağına inanıyor. Yusuf, oyun tarzıyla da Messi'ye oldukça benziyor.

Türk yıldız kralın tahtına oturdu! Yusuf Demir, Messi'den sonra Barcelona'da maça çıkan en genç oyuncu oldu

TERCİHİ AVUSTURYA'DAN YANA

Milli Takım tercihini Avusturya'dan yana kullanan Yusuf Demir'in, halen Türkiye'yi seçme ihtimali var. Ancak oyuncu bu konuda biraz gönülsüz. Avusturya için savaşacak gibi gözüküyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Yusuf Demir Barcelona Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500

Yorumlar (5)

Mesut Şen:

Avusturya'yi seçtiyse haber değeri yok.

73
23
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Başlıktaki genç türk yanlış. Genç Avusturyalı. Bizi ingilendirmez

72
21
yanıtYanıtla
AynenDevam:

Adam Avusturyada dogmus, orada buyumus, oranin ekmegini yemis, kulturunu almis, gelip burada ne diye atip tutuyorsunuz? Turkiyenin onun hayatina herhangi bir katkisi olmus mu ki niye onu secsin anlamadim?

47
6
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Seçmedi zaten konu haber başlığı. Genç Türk demişler bende genç türk yanlış bizi ilgilendirmez dedim seçimi kendini baglar

yanıt0
yanıt0
Eyüp Demirkol:

ŞENOL GÜNEŞ ÇAĞIRMADIĞII İÇİN SEÇTİ AVUSTURYA YI

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title