Haberler

Türk futbolunda bir dönemin aranan yıldızı Gökhan Töre'nin asgari ücrete oynayacağına kimse inanamıyor

Güncelleme:

Türk futbolunda bir dönemin aranan isimleri arasında yer alan Gökhan Töre'nin Adana Demirspor ile aylık 6 bin 471 TL'ye anlaşması şok etkisi yarattı. Töre'nin maaşının performansa göre artacağı öğrenildi.

A Milli Takım ve Beşiktaş'ın formasını terleten Gökhan Töre'yle ilgili son haber, herkesi şaşkınlık içinde bıraktı. Yeni Malatyaspor ile sözleşmesini, cebinden 4 milyon TL ödeyerek feshedip, Beşiktaş'a dönen tecrübeli kanat oyuncusu Gökhan Töre, Kartal ile yıllık 4.5 milyon lira maaş ve maç başına da 100 bin lira ücret karşılığı bir yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

ASGARİ ÜCRET ALACAK

Siyah-beyazlılarda beklentileri karşılayamayan 30 yaşındaki futbolcu, Adana Demirspor'a transfer oldu. Yeniden form tutup, eski günlerine geri dönmek isteyen Gökhan Töre'nin Akdeniz ekibiyle yaptığı sözleşme dikkat çekti. Akşam'ın haberine göre; deneyimli futbolcu, büyük bir fedakarlık yaparak kulübüyle 'asgari ücret' tutarındaki maaş için anlaştı. Kulüp Başkanı Murat Sancak'ın da bu bu bilgiyi doğruladığı ifade edildi.

PERFORMANSA GÖRE MAAŞ ARTACAK

Gökhan Töre, Adana Demirspor'dan 'asgari ücret'; yani 6 bin 471 lira ücret alacak. Beşiktaş'tan daha önce aylık 375 bin lira garanti maaş kazanan Gökhan Töre'nin kazancı, yüzde 98.27 erimiş oldu. Ancak deneyimli futbolcunun Adana Demirspor ile olan sözleşmesine göre; performansını artırıp, forma giyerek süre almaya başlaması halinde maaşı da otomatik olarak artacak. Performansa dayalı ücret sistemiyle birlikte Gökhan Töre'nin hem iyi form tutması hem de takıma daha fazla katkı sunması için böyle özel bir anlaşmaya gidildiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Töre Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (7)

Muammer Özdemir:

Sanırım vergi kaçırıyorlar

52
3
yanıtYanıtla
bahri urut:

yaziklar olsun bu sacmalik dostum ister inan ister inanma bir kahat toplayicisi bile daha cok aliyor topun arkasinda kole gibi bu paraya kosturacagima normal bir isde calisirim daha iyi sonucta bu futbol da sakatlanib hurdaya cimada var

13
13
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

En beğendiğim futbolcular arasındaydı,tank gibi korkutucuydu

13
6
yanıtYanıtla
Boş Yapma Doldur:

Sahil kenarında bir lahmacuna seneler önce dört yüz TL verirdi şimdi evde iç hazırlayıp etli ekmek yaptıramaz hale gelmiş

12
6
yanıtYanıtla
Harun Yarış:

Merak etmeyin. Menajer ücreti olarak milyonları götürüyorlar. Finansal Fair Play olayına takılmamak için resmi sözleşmeye saçma sapan rakamlar yazıyorlar. Tıpkı Icardi gibi.

17
0
yanıtYanıtla
mert barlik:

Bir Terra Luna vakası daha...

9
3
yanıtYanıtla
sivri:

oynasa da oynamasada hergün alacağı net paradır o yani aylık 200 bin tl yapar yıllık da 2.5 trilyon daha ne

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title