Haberler

Turgutluspor'da Öncelik Forvetin

Spor Toto 2.Lig temsilcisi Turgutluspor dış transfer görüşmelerine hız kazandırdı.

Spor Toto 2.Lig temsilcisi Turgutluspor dış transfer görüşmelerine hız kazandırdı.

Yönetim kurumu, teknik heyet raporu doğrultusunda 3 yeni isimi gündeme aldı. Turgutluspor'un gündeminde Polatlı Buğsaşspor'dan forvet oyuncusu Yaşar Çetin, forvet arkası Serhat Sağat ve Nazilli Belediyespor'dan forvet oyuncusu Mert Kaytankaş yer alıyor. Mert Kaytankaş'ın bonservis sorunun çözülmesi sonucunda imzaya yakın olduğu öğrenilirken, Yaşar ve Serhat ile görüşüldüğü ve önümüzdeki günlerde transfer sürecinin netleşeceği bildirildi.

Kırmızı -siyahlılar yeni sezonda zirve yarışı verecek bir takım kurmak hedefiyle çalışmalarına devam ederken, önümüzdeki günlerde iç transferin tamamlanacağı öğrenildi.

Transfer çalışmalarına hız kazandıran Turgutluspor'da 24 Haziran 2013 tarihinde olağanüstü kongre yapılacak. Olağanüstü kongre kararı alan Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan'ın mevcut yönetimden bazı isimlerin değişeceğini bu isimlerin yerine Turgutluspor'a daha olumlu katkılar yapabileceğine inandığı isimleri dahil edeceği öğrenildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mert Kaytankaş Turgutluspor Nazilli Polatlı Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title