Haberler

Turgutlu Belediyesi Spor Okulları Öğrencilerine Karne Hediyesi

Güncelleme:

Turgutlu Belediyesi bünyesinde açılan basketbol ve voleybol kurslarında eğitim gören öğrencilere karne hediyesi olarak İzmir Doğal Yaşam Parkı ve Sasalı Hayvanat Bahçesine gezi düzenlendi. Spor okulu öğrencileri heyecanlı bir gün geçirirken, Başkan Akın'a teşekkür ettiler.

Turgutlu Belediyesi bünyesinde açılan basketbol ve voleybol kurslarında eğitim gören öğrencilere karne hediyesi olarak İzmir Doğal Yaşam Parkı ve Sasalı Hayvanat Bahçesine gezi düzenlendi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı spor okullarında eğitim gören öğrencilere karne hediyesi Turgutlu Belediyesinden geldi. Spor okulu öğrencileri için İzmir Doğal Yaşam Parkı ve Sasalı Hayvanat Bahçesine gezi düzenlendi. Öğrenciler, şehir hayatında göremeyecekleri hayvanları tanıma fırsatı bulurken, park içerisinde bulunan alanlarda da gönüllerince eğlendiler. İzmir Doğal Yaşam Parkı ve Sasalı Hayvanat Bahçesi'ni ücretsiz gezme imkanı bulan 150 öğrenci güzel bir gün geçirdiler.

Spor okulu öğrencilerinden Başkan Akın'a teşekkür

İzmir Doğal Yaşam Parkı ve Sasalı Hayvanat Bahçesi'ne düzenlenen gezide heyecanlı ve unutulmaz bir gün geçiren öğrenciler, karne hediyesi için Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'a teşekkürlerini ilettiler.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, "Spor okullarımızda eğitim gören öğrencilerimize keyifli bir gün geçirmeleri için bu geziyi düzenledik. Bu vesile ile karne sevinci yaşayan tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize sağlıklı ve mutlu bir tatil diliyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Turgutlu Belediyesi Basketbol Turgutlu Voleybol Sasalı Spor Çevre Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title