Haberler

TÜFİAT Derneği Destek Turunda

Güncelleme:

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) yöneticileri, TEİAŞ kurum Müdür vekili Cemalettin Sevgiliyi ziyaret etti.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Batman Şube Başkanı Ahmet Öner ve yönetim kurulu üyeleri, TEİAŞ kurum Müdür vekili Cemalettin Sevgiliyi ziyaret etti.

ÖNER, TÜFİAT DERNEĞİ İÇİN 26 BİN LİRA DESTEK İSTEDİ

TÜFAD Batman Şube Başkanı Ahmet Öner ve yönetim kurulu üyeleri, TEİAŞ kurum Müdür vekili Cemalettin Sevgiliyi makamında ziyaret ederek dernekleri hakkında bilgi verdi.

Öner, TÜFAD çatısı altında bir araya gelerek organize bir şekilde futbolun gelişmesi için üzerimize düşenleri yapıp, futbolun önündeki sorunları çözmeye çalışacaklarını söyleyerek, Telekom iş merkezin de yeni dernek binasının eksiklerinin giderilmesi için yardım talebinde bulundu.

Öner "Bu yıl TÜFİAT derneğimiz için 66 Bin TL değerinde yeni dernek bürosu aldık. Bunun 40 bin lirasını TÜFİAT genel merkez ödedi. Geri kalan 26 Bin TL para ise Batman değerli iş adamlarından talep ediyoruz"dedi. TEİAŞ kurum Müdür vekili Cemalettin Sevgili ise, TÜFAD yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. (İHA)


Kaynak: Temsilci / Spor

Ahmet Öner Türkiye Batman Yerel Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title