Haberler

Trapotti'ni Fildişi Sahili'ne Doğru

Yazın Brezilya’da düzenlenecek olan Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan Fildişi Sahili Milli Takımı’nın başında ünlü İtalyan teknik adam Giovanni Trapattoni’nin olacağı iddia edildi.

12 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında Brezilya'da oynanacak olan Dünya Kupası'nda mücadele etmek için İrlanda'yla elemelerde yer alan fakat başarısızlığı sonrasında 2013'ün sonlarında İrlanda Futbol Federasyonu'yla karşılıklı olarak anlaşan ve görevinden ayrılan Giovanni Trapattoni, turnuvada farklı bir takımın başında yer alabilir.

İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden Tuttosport'un haberine göre şu anda Sabri Lamouchi'yle çalışan Fildişi Sahili Futbol Federasyonu Fransız teknik adamın yerine Dünya Kupası'nda takımın başında olması için Giovanni Trapattoni'ye teknik direktörlük teklifi yaptı.

Özellikle Didier Drogba ve Gervinho gibi oyuncularla çalışma şansının ilgi çekici gelmesiyle birlikte deneyimli İtalyan'ın da teklife sıcak yaklaştığı belirtiliyor.

Fildişi Sahili Futbol Federasyonu, buna benzer enteresan hamleleri daha önce de yapmıştı. Özellikle 2010 Dünya Kupası öncesinde Sven Goran Eriksson'la çalışmak için Vahid Halilhodzic'i kovan federasyonun Trapattoni'yle birlikte 4 yıl sonra aynı yolu tercih etmesi ilginç bir tekrarı da beraberinde getirebilir.

Daha önce hemen hemen İtalya'nın tüm büyüklerinde, Bayern Münih'te ve İtalya Milli Takımı'nda görev yapan Giovanni Trapattoni, hocalık kariyeri boyunca 9 Serie A, 8 Avrupa Kupası ve bir de Bundesliga şampiyonluğu kazanmıştı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Giovanni Trapattoni Fildişi Sahili Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title