Haberler

Trans Taurus Bisiklet Rallisi

Türkiye'nin ilk dağ bisikleti rallisi Trans Taurus, Antalya'nın Kemer ilçesinde sona erdi.

Türkiye'nin ilk dağ bisikleti rallisi Trans Taurus, Antalya'nın Kemer ilçesinde sona erdi.

Kemer Belediyesinin destekleriyle Kemer Kaymakamlığı tarafından düzenlenen yarışa, Türkiye'den 56, Rusya'dan 12, İsrail ve İngiltere'den ikişer, Almanya'dan 1 olmak üzere 73 sporcu katıldı.

Yarışın son gününde 60 kilometrelik Kemer-Çukuryayla-Beycik Yaylası etabında pedal çeviren sporcular, dereceye girebilmek için yayla yollarında dar ve zorlu parkurlarda hem zamana hem de rakiplerine karşı mücadele etti.

Trans Taurus Genel Koordinatörü Ömer Nizam, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ilk dağ bisiklet rallisi olan Trans Taurus'u kazasız belasız tamamladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Üç gün süren yarışta sporcuların 190 kilometre pedal çevirdiğini anlatan Nizam, organizasyonun gelecek yıllarda yapılması planlanan yarışların öncüsü olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Yarışta alınan sonuçlar şöyle:

Kadınlar

1. Marina Rostovtseva (Rusya)

2. Maria Gumenneya (Rusya)

3. Svetlana Shanina (Rusya)

Erkekler

1. Ivan Seledkov (Rusya)

2. İsmail Mutlu Demir (Türkiye)

3. Yuri Levinzon (Rusya)

Takımlar

1. Dror Pekatch, Gal Tsachor (İsrail)

2. Erol Özbey, Bora Tirki (Türkiye)

3. Caner Alpay, Emre Altınova (Türkiye)

40 yaş üstü erkekler

1. Burak İzmirlioğlu (Türkiye)

2. Konstantin Sahonchik (Rusya)

3. Sezgin Milli (Türkiye)

Kaynak: AA / Spor

Antalya Türkiye İsrail Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title