Haberler

Trabzonspor'da 5 İstifa Birden

Güncelleme:

Trabzonspor'un TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören'e destek vermesini protesto eden 5 yönetim kurulu üyesi istifa eti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurul Toplantısı, Trabzonspor Yönetim Kurulu'nda tam anlamıyla deprem etkisi yarattı. Bordo mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, TFF seçiminde Haluk Ulusoy yerine Yıldırım Demirören'e destek vermesi beş yöneticinin istifasıyla sonuçlandı.

5 İSİM İSTİFA ETTİ

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyelerinden Tayfun Kahyaoğlu, Ömer Demir, Köksal Sadıklar, Erol İbrahimağaoğlu ve Ahmet Emre Turhan, istifa etti. İstifaların sürebileceği belirtildi.

SADIKLAR: DEMİRÖREN'E OY VERECEĞİME ELİMİ KIRARIM

Köksal Sadıklar, istifasının tamamen TFF seçimiyle ilgili olduğunu belirterek, "Seçimde yönetimdeki bazı arkadaşlarımla fikir ayrılığına düştüm. Daha önce 'Demirören'le aynı yerde birlikte olmam, onu destekleyeceğime elimi kırarım' diye beyanatım var. Ankara'dan Trabzon'a yönetici olarak dönmeyeceğimin sözünü vermiştim. Bu beyanatlarımın arkasında duruyorum ve görevimden istifa ediyorum" dedi.

"Demirören'i desteklemek intihar etmekti" diyen Sadıklar, "Bizim arkadaşlarımız intiharı seçti. Onları bu yolda geri çeviremedik" ifadesini kullandı.

TURAN: HER ŞEY TRABZONSPOR İÇİN

Ahmet Emre Turan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şeref ve namusumla başladığım bu kutsal görevi hiçbir baskı ve etki altında kalmayarak büyük Trabzonspor'un çıkar ve menfaatleri doğrultusunda iyi ve kötü gerçekleştirmeye çalıştım. Şu an için resmi olmasa da bugün itibariyle istifa etmiş durumdayım. Başlarken de böyleydi, bugün için de böyle. Her şey büyük Trabzonspor için" ifadesini kullandı.

ASLAN: ERKEN SEÇİME ZORLAYACAĞIM

Bu arada Yıldırım Demirören için verdiği imzayı TFF kongresinde geri alan ve Haluk Ulusoy'u destekleyen Başkan Yardımcısı Yakup Aslan ise, "İstifa etmeyeceğim, erken seçime zorlayacağım. Haluk Ulusoy'a destek verdik. Ama dinletemedik sözümüzü. Ben istifa etmedim, her şey daha taze. Ben kalıp erken seçime zorlayacağım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yıldırım Demirören Haluk Ulusoy Trabzonspor Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu?
Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

500

Yorumlar (13)

DOKTOR:

İŞTE TRABZON DURUŞU. DANSÖZ DURUŞU KIVIIIRT KIVVVIIIIRTT SAĞDAN , SOLDAN

6
5
yanıtYanıtla
ADANALI KARPUZCUmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

ŞİKECİ TS

4
7
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Dümenden kabadayı ne zaman defolup gitmeyi düşünüyosun acaba

7
1
yanıtYanıtla
MAÇKALI NECDET:

insanın bir duruşu olmalı hem kupamızı gaspettiler diye(aslında saçma), aylarca bağıracaksın sonrada tıpış tıpış gidip oy vereceksin. . . . bence tümts li taraftarlar yürüyüş düzenlemeli hemde bu hafta meydan da. . . . protestoya davet. . . . hacıosman İSTİFA. . .

6
0
yanıtYanıtla
realite:

vay bee uğruna risk aldığın aleni faydalar sağladığın gs ve ts bile sana sırtını dönmüşşe. . . demekki günahın çokbüyük. . . bak şikeci gs seni beleştepe stadı uğruna satıverdi. . ts de abisinin sözünden çıkarmı. . . bu sana ders olmalı. . . bence çıkıp konuşmalısın (itiraf) yer yerinden oynasın. . gs kümeye kadar gitsin. . hadi bence konuş ulusoy.

2
4
yanıtYanıtla
realite:

gs başaknı nerde ts orda. . . eğer gs başkanı (stad işi olmasa oda ulusoycu) ulusoya gitseydi. . ts başkanıda gider hemen kupa sözü almaya çalışırdı. . . anlaşılan sonunda şike nin parelel bir paranoya olduğunu biri ikna ettirdi başakan. . . o kişiye helal olsun.

3
1
yanıtYanıtla
OZAN BEYAZ:

TAYYİP EMRETTİ TÜPÇÜ BASKAN SECİLDİ, , , VİRÜS GİBİ HERYERDELER !!!

3
1
yanıtYanıtla
realite:

trabzonlu duruşu. . . düne kadar kupamızı vermediniz diye uluorta eleştirdikleri başkana tıpış tıpış oy verdiler. . . demekki neymiş, şike mike hikaye parelel iftira şahaneymiş. . . durun daha bitmedi, o dönem fb yi ş. ligine göndermeyen parelel m. ali aydınlar ve gammazcı gs liler(hellvacı-ayıboğan9, hesap verecekler. . .

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Trabzon Spor seyircisinin sabrı artık taşmıştır!!! Geldiğin ilk günden beri söylediklerinle çelişen bir tablo çizdin sayın başkan. Öncelikle gasp edilen kupamızı getireceğini söyledin bu kupa gelmedi. İki yıl içerisinde takımı şampiyonluk potasına sokacağım dedin geçen seneyi beşinci sırada tamamladık. Trabzonspor''un parasını boşuna harcamayacağım dedin gereksiz, sorunlu ve yaşı geçmiş futbolcularla takımı doldurdun. Seyirciyi siyasi söylemlerin ve çatışmacı yapınla tribünden kaçırdın.

4
0
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

Niye gsliler mi ki ulusoy desteklenmedi diye istifa etmişler?

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title