Haberler

Trabzonsporlu Kaleci Esteban, Soyunma Odasında Ölümden Döndü

Güncelleme:

Trabzonspor'un Kosta Rikalı kalecisi Esteban, Alanyaspor maçının devre arasında fenalaştı. Çenesi kilitlenen tecrübeli kaleci iki kez bayıldı.

Onur Kıvrak'ın sakatlığı nedeniyle Başakşehir maçının ardından Alanyaspor karşılaşmasına da ilk 11'de başlayan Trabzonspor'un Kosta Rikalı kalecisi Esteban Alvarado, ilk yarıda takımı 3-0 önde giderken, Vagner Love'dan bacak arasından hatalı bir gol yiyerek skorun 3-1 gelmesinde pay sahibi olmuştu.

Devre arasının ardından Esteban'ın yerine sahaya genç kaleci Uğurcan çıkarken, maçın ardından yapılan açıklamada Esteban'ın başının döndüğü ve kendisini iyi hissetmemesi nedeniyle oyundan alındığı ifade edilmişti.

DEVRE ARASINDA ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Trabzonspor'u uzun yıllardır yakından takip eden TRT Muhabiri Barış Yurduseven'den Esteban'ın rahatsızlığı ile flaş bid iddia geldi. Yurduseven kendine ait Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'Esteban devre arasında ölümden döndü. Çenesi kilitlenen Kostarikalı soyunma odasında iki kez bayıldı, takım 5 dakika dışarda bekledi.' ifadelerini kullandı.

Tecrübeli muhabirin bu açıklamasının ardından Trabzonspor Kulübü'nden herhangi bir açıklama yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Trabzonspor Onur Kıvrak Başakşehir Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title