Haberler

Trabzonspor'un Juventus ile Eşleşmesi

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Juventus, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın bulunduğu grubu 3. sırada tamamladı İtalyan temsilcisinin Avrupa kupalarındaki en golcü futbolcusu Vidal oldu.

Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Juventus, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın bulunduğu grubu 3. sırada tamamladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu'nda yer alan Antonio Conte yönetimindeki Juventus, grup maçlarında 6 puan toplayarak 3. sırada kaldı ve yoluna Avrupa Ligi'nde devam etti.

B Grubu'nda Galatasaray, Real Madrid ve Kopenhag ile mücadele eden İtalyan temsilcisi, sadece Kopenhag karşısında sahasında oynadığı maçta 3-1'lik galibiyet elde edebildi.

Tek galibiyetinin yanı sıra 3 beraberlik, 2 mağlubiyet elde eden Juventus, İstanbul'daki son grup karşılaşmasında Galatasaray'a 1-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

-Golleri 3 oyuncu paylaştı

Juventus Şampiyonlar Ligi grup maçlarında 9 gol atıp 9 gol yedi.

İtalyan ekibinin gollerini Şilili Arturo Vidal (5), İtalyan Fabio Quagliarella (2) ve İspanyol Fernando Llorente (2) kaydetti.

-Avrupa karnesi başarılarla dolu

İtalya'nın köklü kulüplerinden Juventus, Avrupa futbolunun iki numaralı organizasyonunda, UEFA Kupası adı altında 1976-1977, 1989-1990 ve 1992-1993 sezonlarında olmak üzere 3 defa zafere ulaştı.

Şampiyonlar Ligi'nde Avrupa Kulüpler Şampiyonası adı altında 1984-1985 ve 1995-1996 sezonlarında mutlu sona ulaşan Juventus, UEFA Süper Kupası'nı ise 1986 ve 1994 yıllarında müzesine götürdü.

-Evinde bileği bükülmüyor

Juventus maçlarını 2011 yılında açılan 41 bin 254 kişi kapasiteli Juventus Arena'da oynuyor.

Sahasında çıktığı 3 Şampiyonlar Ligi maçında mağlubiyet yüzü görmeyen İtalyan temsilcisi, ligde evinde oynadığı 8 karşılaşmada da galip gelmeyi başardı.

-Juventus'un Avrupa Kupaları'ndaki kadrosu şu şekilde:

Kaleci: Gianluigi Buffon, Marco Storari, Rubinho, Leonardo Citti

Defans: Giorgio Chiellini, Martin Caceres, Angelo Ogbonna, Paolo de Ceglie, Federico Peluso, Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci, Stephan Lichtsteiner

Orta saha: Paul Pogba, Simone Pepe, Claudio Marchisio, Simone Padoin, Andrea Pirlo, Kwadwo Asamoah, Arturo Vidal, Mauricio Isla

Forvet: Mirko Vucinic, Carlos Tevez, Sebastian Giovinco, Fernando Llorente, Fabio Quagliarella

-İtalya Ligi'nde (Serie A) zirvede yer alıyor

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 29 kez ile en fazla şampiyonluğa ulaşan takımı Juventus, bu sezon ligin ilk sırasında bulunuyor.

Ligde 16 hafta geride kalırken, 14 galibiyet elde eden Juventus, topladığı 43 puanla Roma'nın önünde liderliğini sürdürüyor.

İtalya Ligi'nde son 2 yılın şampiyonu unvanına sahip Juventus, ligde oynadığı son 8 karşılaşmasından da galibiyetle ayrıldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor Juventus Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title