Haberler

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı İsyan Etti: Sorun Bensem Giderim

Güncelleme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Eskişehirspor maçı sonrasında hakemlere patladı, "Takımların kaderini hakemler belirliyor. Sorun bensem giderim." dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Eskişehirspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Hami Mandıralı yaptığı açıklamada hakemleri eleştirirken, karşılaşmanın sonucunu hakemin belirlediğini söyledi.

İşte Hami Mandıralı'nın açıklamaları...

"TAKIMLARIMIZIN KADERİNİ HAKEMLER BELİRLİYOR"

''Öncelikle şunu söylemek istiyorum. İki takım sahada maç oynuyor, maçın sonucunu hakemin tayin etmesi güzel değil. Maalesef takımlarımızın kaderini hakemler belirliyor. Takımların bu emeklerini hakemler çalmasın. Keyifli bir maç oldu. Ama içimiz yanıyor. Sonuçları hakemler tayin ediyor, bu bizi üzüyor. Aslında Türk futbolu kaybediyor. Bıraksınlar da oyuncular kendi kaderlerini kendileri çizsinler.''

''BANA 'İSTİFA' DİYE BAĞIRMAKLA OLMUYOR''

Bu tip sonuçlarda en çok canı yananlardan bir tanesi benim. Yani insanlar 'istifa' diyor ama inanın Trabzonspor'un derdi bensem, giderim yani. Her maç 'Hami istifa' diye bağıran bir topluluk var. Sorun biz değiliz, düzeleceğiz. Trabzonspor değişmeli, değişmek zorunda. Herkes bu konuda üstüne düşeni yapar. Ama bana 'istifa' diye bağırmakla bir şey olmuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hami Mandıralı Eskişehirspor Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

misafir:

trabzon seyircisi ve yöneticileri hakki yenmis olsa bile hakemlere saldirmakdan rakip takima saldirmakdan acil olarak vazgecmeli, nitekim türkiyede hakki yenilen tek takim trabzon degil.

1
0
yanıtYanıtla
Altın Sırtlı Kaplan:

Sorun benmiyim . Hiç gelmemen gerekirdi . Hiç hayatında bir takımı 1. , 2. , 3. , yaptın mı ? İstatistiklerin ortada . Alt lig de Antalyasporda çok başarısız sonuçlar aldın . Tuttun takımın yarısını kadro dışı bıraktın . Kadro dışı bırakınca Antalya sni yolladı, başka teknik adamla 1. lige yükseldi . Neden hiç bir kariyerin yokken Trabzonspor''a geldin . Arkadaş Zidane gibi desene, henüz erken, ben teknik direktörlüğümü geliştireceğim diye .

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ne o yinemi hakem hatasi trabzon macinda ???hayret hakemi döven taraftarlari bu sefer yokmuymus ??? sacmaliga bakin her yenilgiden sonra hakemin ardina saklanmayi birakin artik

0
1
yanıtYanıtla
h:

bence birkaç tane daha psikopat hazırlayın . bak hakemler nasıl yola geliyor. madem oynuyamıyorsunuz başka yolu yok .

0
0
yanıtYanıtla
Nurbaki:

başarısız hoca suçu hakemde bulur. . Eskişehir bir gol attı on tane atmadı. . senin takımın hiç gol atamıyorsa ve gol pozisyonuna giremiyorsa suç sende hemen git. . Taktiğin yok. . kenarda uyuyorsun hoca. .

0
0
yanıtYanıtla
Ali Veli:

Hami bence kadroyu sen yapmıyorsun her maçta antremanda olay çıkaran Aykut denen kazmayı perfonması onurdan daha iyi olan kaleciyi kadroya alışından belli

0
0
yanıtYanıtla
vatandasMobil-ANDROID:

Adam haklı beyler.bu sezon verilmeyen 29. penaltı

0
0
yanıtYanıtla
BABA:

tabiki de hayır dostum, bu takımın sana ve bu taraftarlara ihtiyacı var, başka türlü dünyaya nasıl rezil olacağız ki?

0
0
yanıtYanıtla
Vatansever:

Neden geldin onu merak ediyorum. sadi hoca süperdi. Şota harikaydi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title