Haberler

Trabzonspor, Onur Kıvrak'ın Sözleşmesini Feshetti

Güncelleme:

Trabzonspor, Onur Kıvrak'ın sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Tecrübeli kaleci, 11 sezondur Trabzonspor forması giyiyordu.

Trabzonspor, kadro dışı kalan Onur Kıvrak ile sözleşme feshi konusunda anlaşma sağladı.

Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Şirketimiz ile Onur Recep Kıvrak arasındaki 01.06.2016 başlangıç 31.05.2020 bitiş tarihli Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi, tahakkuk etmiş alacakların yapılandırılması suretiyle karşılıklı olarak feshedilmiştir."

GELECEĞE DÖNÜK ALACAKLARINDAN FERAGAT ETTİ

Taraflar arasında sağlanan anlaşmaya göre Onur Recep Kıvrak'a 3 milyon euroluk geçmişe dönük alacağı ilki 500 bin euro olmak üzere yıl sonuna kadar taksitler halinde ödenecek. Onur'un devam eden sözleşmesinde geleceğe yönelik alacaklarından ise feragat ettiği belirtildi.

11 SEZON BORDO-MAVİLİ FORMAYI GİYDİ

Bordo-mavililer, Yeni Malatyaspor maçından sonra Onur Kıvrak'ı kadro dışı bırakmıştı. Tecrübeli kaleci 11 sezondur Trabzonspor forması giyiyordu. Öte yandan takımdan ayrılan Onur'un futbolu bırakacağı iddia edildi.

Trabzonspor, Onur Kıvrak'ın Sözleşmesini Feshetti

"SADECE TARAFTAR HAKKINI HELAL ETSİN"

Onur Kıvrak geçtiğimiz günlerde bordo-mavili taraftarlarla konuşmasında, "Ben buraya hayatımı verdim sadece taraftar hakkını helal etsin başka kimse umurumda değil. Lekeleme yakışmıyor 11 yıl oynayan futbolcu ile güzel güzel ayrıl." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Onur Kıvrak Trabzonspor TRT Spor Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (37)

İSTANBULLU:

Trabzon spor onurunu kaybetti ünal bey çok şirinsiniz hele işler ters gitsin de o zaman görürüz Trabzona fazla güvenme onların kafaları 12 saat çalışır

17
21
yanıtYanıtla
bzztt:

trabzonsporun onuru bu adammı yani boş yapma kardeş

yanıt0
yanıt0
KAYAHAN:

12 den sonra çalışan kafa orda direğin kafası.Fazla mesai yaptığı için sabahtan 12 ye kadar çalışmoyor dinlenmeye çekiliyor.

yanıt1
yanıt1
Trabzonlu:

İstanbullu terbiyeli konuş.

yanıt1
yanıt0
Misafir:

Bizim 12 saat sizin 24 saatinize bedeldir bu klişe laflardan kurtarın kendinizi!!!

yanıt1
yanıt0
1461den beri TRABZON:

yolun açık olsun kardeşim iyisi ile kötüsüyle geçirdin bu zamanı maddiyatın beni ilgilendirmez futbolda dönen ücretler bunlar ama Trabzon tel tel dökülürken bırakıp gitmedin bir gün o aciz maçların birtanesinde çok bağırdım sana onur bırak git çekme bu kahrı diye son yıllarda yıprandın belki yanlışların oldu ama teraziye koyduğumuzda doğuların ağır basacağına inanıyorm keşke güzel olsaydı ayrılışın bir taraftar olarak helal olsun kardeşim yolunda bahtında açık olsun

16
1
yanıtYanıtla
tarık:

ts de vefa yoktur

4
11
yanıtYanıtla
KAYAHAN:

İstanbul takımlarından vefa fışkırıyor...

yanıt2
yanıt0
KAYAHAN:

Bu nasıl karşılıklı fesh edilme.3 milyon euro taksit taksit ödenecek.Geleceğe dönük alacaklarından vaz geçmiş. Oynamadan ne parası alacaktı ki .Yani koskoca kaleci bedevaya serbest kaldı.Desene Trabzonspor en az 5 milyon euro zarar etti.

10
3
yanıtYanıtla
A.Söyler:

Onur , Volkan ve buna benzer sporcular sade taraftara oynar ceblerini doldurur Sabri de öyle yapmadımı? Şimdi nerde?Fanatik taraftarlarda peşinde o tip taraftarları kulllanırlarrrr

yanıt1
yanıt0
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title