Haberler

Trabzonspor, Galatasaray deplasmanında 2. galibiyetini arıyor

Güncelleme:

Trabzonspor, Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak ve sezonun ikinci galibiyetini almayı hedefliyor. Yeni sezonun ilk derbisinde her iki takım da yenilenen kadrolarıyla sahada mücadele edecek. Teknik direktör Nenad Bjelica, Galatasaray maçında tarihe geçmek istiyor. Trabzonspor, sakatlıkların gölgesinde derbiye eksik kadroyla çıkacak. Muhtemel kadroda ise Uğurcan, Larsen, Eren, Denswil, Baniya, Kourbelis, Bakasetas, Abdülkadir, Teklic, Trezeguet ve Gomez yer alıyor.

Süper Lig'in 2'nci haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Trabzonspor, müsabakayı kazanarak sezon başında üst üste 2'nci galibiyetini almak istiyor.

Trabzonspor, Süper Lig 2023-24 sezonunun 2'nci haftasında deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olmaya hazırlanıyor. Yeni sezonun ilk derbisi olan ve yarın akşam Rams Park'ta saat 21.45'te başlayacak müsabakayı, kariyerinde 2'nci kez Galatasaray- Trabzonspor maçında görev alacak hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

SEZONUN İLK DERBİSİ

Yeni sezonun ilk derbisine her iki takım da yenilenen kadrosuyla sahada mücadele edecek. Galatasaray'a karşı oynadığı son 5 deplasman maçında 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan bordo-mavili takım, yeni sezondaki ilk zor sınavında sahadan 3 puan arayacak. Açılış haftasında Antalyaspor'u mağlup ederek sezona 3 puanın yanı sıra moralle başlayan bordo-mavili takım, zorlu rakibini de yenerek 2'de 2 yapmayı hedefliyor.

BJELICA'NIN ZOR SINAVI

Yeni sezondan umutlu olan teknik direktör Nenad Bjelica, geçen yılın sonunda başladığı takımda yeni sezonun ilk zorlu sınavını verecek. Takımının başında 10'uncu Süper Lig müsabakasına çıkmaya hazırlanan Hırvat hoca, yeni sezonun ilk derbisinde galip gelerek tarihe geçmek istiyor. Antalyaspor'u yenerek lige 3 puanla başlayan Bjelica, geçen sezon oynanan ve 3-1 kaybettiği Fenerbahçe maçının ardından ikinci büyük sınavını yarın verecek. Sezonun ilk derbisinde rakibini dize getirmek isteyen Hırvat hoca sahadan galip ayrılırsa, 25 yıl sonra bordo mavili takımın başında Galatasaray deplasmanında galibiyet yaşayan ilk yabancı teknik direktör olacak. Ligde çıktığı 9 maçtan 5 galibiyet ve 4 mağlubiyetle ayrılan Bjelica, Galatasaray'ı yenerse sezona üst üste iki galibiyetle başlamış olacak.

SAKATLIKLARIN GÖLGESİNDE DERBİ

Sezon başlangıcında sakatlık sorunu yaşayan Trabzonspor, Galatasaray derbisine eksik kadroyla çıkmaya hazırlanıyor. Orsic ve Fernandez'in yanı sıra, son olarak Edin Visca'nın yaşadığı sakatlıkla istediği kadroyu kurmakta zorlanan Bjelica derbiye özel oyun planı hazırladı.

BANIYA SÜRPRİZİ

Stoper mevkiinde Fernandez ve Hüseyin'in yaşadığı sakatlık nedeniyle savunmada sorun yaşayan Bjelica bu mevkilerde Benkovic, Denswil, Ali Şahin ve son transfer Baniya'yı değerlendirecek. Dün akşam kente gelen ve bugün takıma katılan Rayyan Baniya'nın ilk 11 kadrosunda yer alması beklenirken, adale ağrıları düzelen Denswil'in de Galatasaray karşısında sahada olması bekleniyor. Sağ bek oyuncusu Larsen'in hafif sakatlığı nedeniyle durumu belirsizliğin korurken, ilk 11'de olmaması halinde yerine yeni transferlerden Mehmet Can Aydın'ın sahada olacağı tahmin ediliyor.

UMUT YERİNE GOMEZ

Antalyaspor karşısında orta sahada Kourbelis, Bakasetas ve Abdülkadir'i değerlendiren Hırvat hoca yine aynı 3'lüyü sahaya sürecek. Hırvat hocanın, sağ kanatta Visca'nın yerine yeni transferlerden Tonio Teklic'e şans vermesi ve sol kanatta Trezeguet'in ilk 11'de yer alması, golcü tercihini de Gomez'den yana kullanması bekleniyor. Bordo mavili takımda tedavisi süren Orsic de Galatasaray karşısında forma giyemeyecek.

MUHTEMEL KADRO

Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor'un yarın deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı karşısında muhtemel kadrosu şöyle: "Uğurcan, Larsen, Eren, Denswil, Baniya, Kourbelis, Bakasetas, Abdülkadir, Teklic, Trezeguet, Gomez"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Nenad Bjelica Trabzonspor Galatasaray Spor Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Bakmadan Geçme

Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta sultan sarması nasıl yapılır? Sultan Sarması tarifi, nasıl yapılır? 21 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Mayıs burç yorumları nedir? Emekli Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Emekli maaşına zam yapılacak mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 20 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Kurbanlık hayvanı elektrik veya narkozla bayıltarak kesmek caiz midir? Hareket Proje halka arz sonuçları açıklandı mı? #128226 Hareket Proje halka arz kaç lot verdi? BUGÜNKÜ ALTIN FİYATLARI #129689 Çeyrek altın, gram altın ne kadar? 20 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu? Microsoft Office ücretsiz kullanma nasıl yapılır?
Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title