Haberler

Trabzonspor'da İkinci Transfer Mas

Trabzonspor Kulübü, ara transferde Joao Pereira'nın ardından Arjantin'in San Lorenzo takımında forma giyen sol bek Emmanuel Mas ile de anlaşmaya vardığını borsaya bildirdi.

Trabzonspor Kulübü, ara transferde Joao Pereira'nın ardından Arjantin'in San Lorenzo takımında forma giyen sol bek Emmanuel Mas ile de anlaşmaya vardığını borsaya bildirdi.

Bordo-mavili kulüp, 3,5 yıllık anlaşmaya vardığı Arjantinli oyuncuya toplam 4 milyon 802 bin avro, oyuncunun kulübü San Lorenzo'ya da 1 milyon 500 bin avro ödeyecek.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği, Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamalarda, şu ifadelere yer verildi:

"Emmanuel David Mas Sgros'un kulübümüze transferi konusunda oyuncu ve kulübü Club Atletico San Lorenzo de Almagro ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncunun kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 1 milyon 500 bin avro ödenecektir.

Emmanuel Mas ile 2019-2020 futbol sezonu sonuna kadar olmak üzere 3,5 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya 2016-2017 futbol sezonu için 986 bin avro garanti ücret, 2017-2018 futbol sezonu için 1 milyon 272 bin avro garanti ücret, 2018-2019 futbol sezonu için 1 milyon 272 bin avro garanti ücret, 2019-2020 futbol sezonu için 1 milyon 272 bin avro garanti ücret ödenecektir."

27 yaşında 1,83 metre boyundaki futbolcu, bu sezon takımının 11 lig maçında 90'ar dakika olmak üzere 990 dakika forma giymiş, 1 gol ve 1 asist yapmıştı.

Kaynak: AA / Spor

Borsa İstanbul San Lorenzo Trabzonspor Arjantin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title