Haberler

Trabzonspor Başkan Adayı Hekimoğlu: Avrupa'ya Katılamama İhtimalimiz Yüksek

Güncelleme:

Trabzonspor başkan adaylarından Celil Hekimoğlu, "Çok açığımız var. Gelir-gider dengesi, genel borç toplamı. Avrupa kupalarına gidememe olasılığımız çok yüksek." dedi.

Trabzon spor'un Aralık'ta yapacağı seçimli genel kurulda başkan adayı olan Celil Hekimoğlu, "Transfer odaklı bir yönetim anlayışı içerisinde değilim Çözüm önerimiz transfer olmamalı"dedi.

"AVRUPA'YA GİDEMEME OLASILIĞIMIZ ÇOK YÜKSEK"

Radyo spor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Hekimoğlu, "Trabzon spor Avrupa kupalarına gidememek hem de transfer yasağı alma tehlikesi ile karşı karşıya. UEFA'nın belirlediği tüm kritelerde kulübümüzün açığı var. Gelir-gider dengesi, genel borç toplamı. Her türlü kriterde çok açığımız var. Önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına gidememe olasılığımız çok yüksek. UEFA'nın kuralları çok sert" ifadelerini kullandı.

İşte başkan adayı Celil Hekimoğlu'nun çok özel sözleri:

*Muharrem Usta ile konuştum, aday olacağını söyledi. Kendisi benim dostum arkadaşım. En az iki aday olacak. İbrahim Hacıosmanoğlu aday olmayabilir. En fazla 3 aday olur.

"ŞİKE SÜRECİNDE HAKSIZ DURUMA DÜŞTÜK"

*Bu sezon Trabzon spor hakemler tarafından mağdur edildi. Ama Gaziantep spor maçından sonra yapılanlar hiç doğru değildi. Biz yüzde yüz haklı olduğumuz bir davada haksız hale geldi. Normalde biz haklıydık. Şike sürecinde de biz haklıyken haksız duruma düştük. Trabzon spor iyi yönetilmiyor. Bunlar doğru yöntemler değil. Hakemleri orada 5-6 saat orada tutmak bize yakışmıyor.

"BU KAVGALARI KALDIRACAĞIZ"

*Biz tekrar tüm Türkiye'ye Trabzon spor'un gülen yüzünü göstereceğiz. Ev sahipliğini, hoşgörüsünü... Trabzon spor bu kara bulutları dağıtacak. Tüm ihtilaflı konuları çözeceğiz. Fenerbahçe ile sorunumuz var. Fenerbahçe'yi Trabzon'da konuk edeceğiz. Bu kavgaları kaldıracağız. Bu böyle gitmez; belki biraz risk alacağım, ama Trabzon spor taraftarı centilmendir. Biz tekrar sahaya döneceğiz. Tekrar spor yapacağız

"BORÇ 500 MİLYON TL"

*2 yılda 40 transfer bunu kimse kabul edemez. Böyle bir yapı olamaz. Şu an Trabzonspor'un 500 milyon Tl borcu var. Sadece geliri 75 milyon olan kulübün sadece futbol takımının gideri 175 milyon. Gelirinle sadece futbol takımına olan borcun yarısını ödeyebilirsiniz. Düzelmeyecek bir sorun değil. Ama bir yılda düzelmez. En az 3-4 yıla ihtiyaç var.

"TS CLUB'LAR TÜKENMİŞ DURUMDA"

*İstanbul'da bir pilot takım kuracağız. Trabzonspor TV'ye kuracağız. TS Club'lar tükenmiş durumda. Ürünler kötü, formalar çok sıradan. 100 forma satan mağazalar, şu anda 5 bin forma satamıyor. Artık taraftarlar forma almıyor. Tribün geliri dibe vurdu. Taraftar maça gitmiyor. Yapacak çok şey var. Biz bunları arttıracağız. Bunları yaparken de takımımız mutlaka şampiyonluk yarışında olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Özgür Sancar Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu? 31 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 31 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 31 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Cengiz Özkan neden yok (Sen Türkülerini Söyle)? Özhan Eren kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Özhan Eren kimdir, hayatı ve biyografisi! Bodrum şehir mi ilçe mi? Bodrum nereye, hangi ile bağlı? Emre Yücelen kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Emre Yücelen kimdir, hayatı ve biyografisi! İsmail Altunsaray kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi İsmail Altunsaray'ın hayatı ve biyografisi! Aysun Gültekin kimdir? Kaç yaşında, nereli? Aysun Gültekin hayatı ve biyografisi! Öykü Gürman kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Öykü Gürman'ın hayatı ve biyografisi!
Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500

Yorumlar (13)

MMOM:

Müslüman, pazartesi ve perşembe günlerini oruç lu geçir. Allah(C. C. ) tan ne dilersen dile. Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa 7 hurmayla, 5 gün oruç tuttu. Mümim Müslüman senide Cennette sonsuz nimetler bekliyor. Müslüman Ahiretin tarlası dünya, boş geçirme.

8
0
yanıtYanıtla
ock:

İlahi adalet yerini buluyor. . Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Sadece siz değil GS. de aynı duruma düşecek hemde misliyle zaman her şeyin ilacı bekleyelim görelim. . . .

1
5
yanıtYanıtla
ahmet:

trabzonu bank asya da görmek isteriz

3
1
yanıtYanıtla
Ankaragücüm benimMobil-IOS:

Bekliyoruz yanımıza sizi

3
0
yanıtYanıtla
bobmarley faruk:

ne zaman vardınız ki

1
0
yanıtYanıtla
hamsici:

doğru bu sene küme düşecekler zuahahahahahaa

1
0
yanıtYanıtla
HOP-DEK:

BLÖF YAPIYOR, TRABZONUN ÜZERİNE ÇÖKEN UĞURSUZLUK WUDU BÜYÜSÜNÜ, KURDUĞU BU CÜMLE İLE BOZUYOR, BOZDU DA HATTA. . LAF AĞIZDAN ÇIKTI BİRKERE BÜYÜ BOZULDU, GEÇMİŞ OLSUN TRABZONSPOR, GÖRÜN BAKIN ÜST ÜSTE 3 GALİBİYET GELİYOR, , EN KÖTÜ LİGİ 4. BİTİRİRLER YİNE. . .

1
0
yanıtYanıtla
HADİ BAKALIMMobil-IOS:

Mafya bozuntusu fenerle ugraşmaktan trabzonla ilgilenmediki ne avrupası ikincilige düşmede

1
0
yanıtYanıtla
1967:

Trabzonspora yakışmayan insanlar Trabzonsporu yönetirse olacağı budur. Trabzonspor küllerinden yeniden doğar. kimse merak etmesin. Kimse Trabzonspor hakkında ileri geri konuşmasın. Trabzonsporun tarihine bir baksın yeter. Yeni tarihler yine yazılacaktır. Anadoludan çıkıp saltanatı yıkmak gibi. Biz bunu başardık. Futbola renk katık , yeni anlayış getirdik. heyecen kattık. Bu değerin artık farkına varın ey futbol severler. . Trabzonspor sadece adalet istiyor. Yani size de lazım olandan.

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ligde kalın önce.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title