Haberler

    Trabzonspor'a "Taş Gibi" Sponsor İddiası

    Gernot Langes Swarovski, Akyazı Spor Kompleksi'ne sponsor oluyor.

    Mali anlamda rahat bir dönem geçiren Trabzonspor, yapılan onca transfere rağmen borçlarının çok büyük bir kısmını ödemişti. Önümüzdeki sezonlarda daha güçlü bir bütçe hedefleyen Bordo-Mavililerin en önemli gelir beklentisi ise Akyazı Spor Kompleksi... Fakat dev tesisteki stadın isim hakkını kimin alacağı ise merak konusu... Yönetim geçtiğimiz günlerde "Akyazı'daki stadın isim hakkı Trabzonspor'dadır" diyerek sponsor çalışmaları olacağının sinyalini vermişti.

    İşte tam bu noktada Trabzonspor, tabir yerindeyse sponsoru yerde ararken gökte buldu! Sezon başındaki Avusturya kampında genel menajer Serhat Altıncı, kristal mücevher şirketi Swarovski'nin sahibi Gernot Langes Swarovski ile tanıştı. O günden sonra sürekli Bordo-Mavililer hakkında bilgi alan Swarovski'nin Trabzon'un davetlisi olarak yarın Avni Aker'de oynanacak Leiga Varşova maçını tribünden takip edeceği belirtildi.

    Başarılı iş adamının asıl hedefi ise Akyazı Spor Kompleksi'ndeki stada isim sponsoru olmak. Yıllık 4 milyon Euro'luk ciroya sahip olan Avusturyalı'nın Varşova maçından sonra yönetimle bu konuda bir toplantı yapacağı belirtildi. Eğer taraflar arasındaki bu ön görüşmeden olumlu bir sonuç çıkar ve tesis bittikten sonra imzalar atılırsa Trabzonspor hem prestij hem de önemli bir gelir kaynağı kazanacak.

    Kaynak: Habertürk

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Trabzonspor Swarovski Varşova Akyazı Spor Haberler

    AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

    AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

    Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

    Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

    Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

    Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

    Bakmadan Geçme

    KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Sağlıklı bir ilişki yaşamak isteyenler buraya! İşte ilişkinin başında karşı tarafa sorulması gereken sorular... BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! LOVE BOMBİNG NEDİR? Love bombing ne anlama gelir, ne demek? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Kimler kurban kesmekle yükümlüdür? Kurbanı kimler kesemez? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Öğretmene şiddete yasal düzenleme geldi mi? Bakan Tekin yeni düzenlemeyle ilgili açıklama yaptı mı? 11 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Mayıs burç yorumları nedir? MECLİS'TE GERGİN ANLAR! AK Parti ve CHP vekilleri neden birbirine girdi? Veli Ağbaba ne dedi? Kurban kesmek hangi ayette var? Kurban kesmek vacip mi farz mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Gelinim Mutfakta Damla kimdir? Gelinim Mutfakta Damla Çınar kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta Damla Çınar İnstagram hesabı ne?
    ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

    ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title