Haberler

Tour Of Mersin' 19 Nisan'da Başlıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan ‘Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu’nun dördüncü ve son yürütme kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenecek olan 'Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'nun dördüncü ve son yürütme kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Vali Yardımcısı Mahmut Halal, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Karayolları, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili daire başkanları, geçiş noktalarında bulunan ilçe belediyelerinin birimleri, üniversite ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda, sporcuların yarışma boyunca izleyeceği güzergahlar, takım ve sporcu bilgileri, ödül kapıları ve ilçe belediyeleri, paydaş kurumların görev ve sorumlulukları son kez gözden geçirildi ve kurumların görev tanımları belirlenerek, o günden bu güne kadar yapılan tüm çalışmalar hakkında bilgi verildi.

13 ilçenin tamamı pedallanacak

19-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 'Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'na 2015 yılında 7 takım 61 sporcu, 2016 yılında 9 takım 72 sporcu, 2017 yılında 11 takım 83 sporcu katılırken bu yıl 15 takım 105 sporcu katılım gösterecek.

Tour Of Mersin bu yıl 13 ilçenin tamamını kapsıyor ve geçmiş yıllarda güzergahta yer almayan Akdeniz ve Mut ilçeleri de yer alıyor. Mersin'in tanıtımına büyük katkı sunan ve hem doğal güzelliği hem de parkurların zorluğu ile dikkat çeken 'Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'na Türkiye, Kazakistan, Belarus, Almanya, Bulgaristan, Malezya, Azerbaycan, İsviçre, Özbekistan olmak üzere toplam 9 ülkeden 15 takım ve yaklaşık 105 sporcu katılacak.

4 etap olarak gerçekleştirilecek yarışmada sporcuları zorlu parkurlar bekliyor ve sporcular, 1. gün 123 kilometre, 2. gün 164 kilometre, 3. gün 152 kilometre, 4. gün 129 kilometre olmak üzere toplam 568 kilometre pedal çevirecekler.

Anamur'dan saat 11.00'de başlayacak olan birinci etap Bozyazı, Aydıncık, Gülnar ve Sipahili'den geçerek Yanışlı'da sona erecek. 2. etap saat 11.30'da Mut'ta başlayarak Silifke ve Erdemli'den sonra Mezitli Solipompeipolis'te sona erecek. 3. etap saat 11.00'de Tarsus'ta başlayarak Çamlıyayla ve Toroslardan geçtikten sonra Özgecan Aslan Barış Meydanı'nda son

bulacak. 4. etap ise saat 10.00'da Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayarak İnsu, Çavak, Emirler güzergahı boyunca devam edecek ve Özgecan Aslan Barış Meydanı'nda sona erecek.

Birimlere düşen görevler konuşuldu

13 ilçe de iş birliği kapsamındaki belediyeler arasında yer alırken, yürütme kurulu toplantısında ilçe belediyelerin görevleri, start ve finiş noktalarında kurumlara düşen görevler, parkur yol iyileştirme çalışmaları, asfalt çalışmaları, yol çizgileri, genel yol ve mıcır temizlikleri, delinatör güvenlik bantı uygulamaları, mazgal, rögar tedbirleri, köy giriş ve çıkışlarının asfalt onarımları gibi iş bölümleri hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Yürütme kurulu toplantısında ayrıca, 16 Nisan Pazartesi günü saat 14.00'de Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda 4. Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'nun basın toplantısının yapılacağı ve toplantıya 2 tane de sporcunun katılacağı duyuruldu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İl Sağlık Müdürlüğü Mahmut Halal Mut Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı!
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title