Haberler

Tottenham - Ajax Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Güncelleme:

Tottenham - Ajax maçı ile Şampiyonlar Ligi yarı finali heyecanı bu akşam başlıyor. Manchester City'i eleyen Tottenham, Juventus'u eleyen Ajax'ı Londra'da ağırlıyor. Tottenham - Ajax maçı muhtemel onbirleri ve maçı yayınlayan kanalların listesi haberimizde. Peki Tottenham - Ajax maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ilk maçında Tottenham ile Ajax karşı karşıya geliyor. Önce Real Madrid'i, ardından Juventus'u eleyen kupanın süpriz takımı Ajax, Premier Lig'in güçlü ekibi Tottenham'a konuk oluyor. Tottenham - Ajax maçı muhtemel ilk onbirler, maçı yayınlayan kanallar ve takımların son durumları haberimizde. Peki Tottenham - Ajax maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

TOTTENHAM - AJAX MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Tottenham'ın konuğu Ajax. Londra'daki Tottenham Hotspur Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın orta hakemi Antonio Mateu Lahoz, yardımcı hakemleri ise Pau Cebrián Devís, Roberto del Palomar. Maç TSİ 22.00'da başlayacak. 30 Nisan Salı akşamı TSİ 22:00'de oynanacak müsabaka beIN Sports 1 ve beIN Sports MAX HD 1 'den naklen yayımlanacak. Karşılaşmayı internet üzerinden izlemek isteyen futbolseverler, beIN Connect 'i kullanabilirler.

MAÇI YAYINLAYAN ULUSAL KANALLAR

İdman TV, SONY TEN 2 HD, Sky Calcio 3, RMC Sport 1, SuperSport, ESPN,DAZN,Arena Sport,Sky Sport 2, FOX Sport, Cosmote Sport 2 HD,BT Sport 3, MAX Sport 3, Planet Sport , Futbol 2,Orange Sport 2, Polsat Sport Premium 1

TAKIMLARIN SON DURUMLARI VE MUHTEMEL İLK ONBİRLER

Tottenham'da Harry Kane, Serge Aurier, Erik Lamela ve Harry Winks'in sakatlıkları devam ediyor. Sakatlıklarını büyük ölçüde atlatan ve Pazartesi günkü antrenmanda takımla birlikte çalışan Moussa Sissoko ile Jan Vertonghen'in ise görev verilmesi halinde sahada olmaları bekleniyor. Ayrıca Heung-Min Son ise kart cezası nedeniyle bu maçta görev alamayacak.

Konuk takım Ajax'ta ise sakatlığı devam eden Carel Eiting'in dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

Tottenham : Lloris, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen, Trippier, Eriksen, Wanyama, Rose, Lucas, Alli, Llorente

Ajax : Onana, Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico, Schöne, De Jong, Beek, Ziyech Tadic, Neres

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tottenham Juventus Spor Haberler

Bakmadan Geçme

5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title