Haberler

Torku Konyaspor Verilen Cezaya Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Torku Konyaspor, PFDK'nın verdiği para cezası ve bazı tribünlere giriş yapan seyircinin kartlarına bloke konmasıyla ilgili kararı art niyetli bulup kabul etmediklerini belirtti.

Torku Konya spor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Kasımpaşa maçında PFDK'nın "çirkin ve kötü tezahürat" nedeniyle yeşil-beyazlılara verdiği 100 bin lira para cezası ve bazı tribünlere giriş yapan seyircinin kartlarına bloke konmasıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

"ASLA KABUL ETMİYORUZ"

Torku Konya spor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, verilen cezayı skandal olarak nitelendirirken, "Torku Konya spor Yönetim Kurulu olarak Süper Lig'in 32. haftasında kendi evimizde Kasımpaşa A.Ş ile oynadığımız karşılaşmanın ardından, TFF temsilcisinin raporuna istinaden kulübümüze verilen skandal para cezası ve kuzey tribününe giriş yapan taraftarlarımızın kartlarının bloke edilmesini asla kabul etmiyoruz. Bu haksız ve art niyet izlerinin taşındığı belirgin bir şekilde görülen uygulamanın ivedi şekilde askıya alınmasını istiyoruz. Torku Konya spor taraftarı Süper Lig'in son iki sezonuna centilmenliği ile damga vurmuşken kendi evimizde oynadığımız ve kazandığımız bir maçın ardından, geriye kalan bütün maçlarda disiplin kuruluna sevk edilmemizi manidar buluyoruz" dedi.

"ARTIK SESSİZ KALMAYACAĞIZ"

Torku Konya spor'un her alanda bu yıla damgasını vuran bir kulüp olduğunu ifade eden Baydar, "Eski futbolcuların, yöneticilerin, teknik adamların hatırlanması ve taraftarın önünde onure edilmesi, tribün şovları, ilk, orta, lise öğrencilerine sporu sevdirmek ve okuma alışkanlıklarını sürekli hale getirmek için yaptığımız etkinliklerden tutun, Türkiye'nin önemli isimlerinin yeni stadımızda misafir edilmesine kadar futbol seyrini bambaşka bir noktaya taşımaya çalışan kulübümüz, bugün üzülerek müşahede ediyoruz ki; en küçük hadiselerde bile cezalandırılmaya çalışılmaktadır. Konya spor camiası olarak bu durumu kabullenmekte zorlanıyoruz. Gelinen noktada artık sessiz kalmayacağımızı ve konu hakkında her türlü girişimde bulunacağımızı net bir şekilde ifade ediyoruz" diye konuştu.

"VERİLEN CEZALAR ŞEVKİMİZİ KIRIYOR"

Konya spor taraftarının son beş maça gelinceye kadar bir tek ceza dahi almadığını belirten Ahmet Baydar, "Peş peşe gelen cezalar Türk futboluna farklı tatlar kazandırmaya başladığımız şu dönemde şevkimizi kırmaktadır. Herkesin gözü önünde, canlı yayında hakem dövmenin 4 maç ile cezalandırıldığı bir ülkede sezon başından beri istisnasız bütün maçlarda defaatle koro şeklinde söylenen masum bir tezahürat düne kadar TFF yetkilileri tarafından kayıtlara alınmamışken, tribün kültürü olmayan, futbola uzak isimlerin maçlarda görevlendirilmesi neticesinde, çirkin tezahürat gibi algılanıp rapor edilmesi, taraftarlarımızın değil, bu olağan ve sıradan durumu rapor edenlerin ayıbıdır" ifadelerini kullandı.

"CEZA ART NİYETLİ"

Verilen cezanın art niyetli olduğunu ifade eden Baydar, "Taraflı tarafsız herkes bu yıl elde ettiğimiz başarıyı ve taraftarımızın tribün performansını ödüllendirirken, algı mekanizmasında sorun yaşayan bir yetkili yüzünden, aldığımız bu cezanın art niyetli olduğunun altını özellikle çiziyoruz. Torku Konya spor Yönetim Kurulu olarak raporda iddia edilen tezahüratın dillendirilmediğini kesinlikle biliyoruz ve ayrıca bu konunun ardında sonuna kadar duracağımızın herkes tarafından bilinmesini istiyoruz. TFF yetkilisi bu karşılaşmayla ilgili yazdığı raporda görevini kötüye kullanmış ve art niyetle hareket etmiştir. Bir kez daha kulübümüzün bu şekilde cezalandırılmasına seyirci kalmayacağımızı ve bahse konu yetkili hakkında yasal yollara başvuracağımızı spor kamuoyuna açıkça duyururuz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Ahmet Baydar Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu?
500

Yorumlar (17)

esaSI:

daha iyi günleriniz davut gitti konya 2. lige Kayseri gibi haaahhhaaa

7
20
yanıtYanıtla
VATANDAŞX:

Akıllı ol Federasyon. . ! Edebimizle maç izliyoruz stadımızda. . ! Tvlerde izlediğimiz her maçta en ağır küfürler yapılırken sessiz kalıp Konyasorlulara ceza kesmeniz hem şevkimizi kırıyor; hem nefretimizi kabartıyor. . ! Adaletli olun. . ! Edebimizi acziyet zannetmeyin. . ! Acaba hükümet Başbakan Ahmet Davutoğlu''na olan kinini biz Konyaspor taraftarından çıkartmaya mı başladı? Merak etmiyor değilim. . ! Son zamanlarda takımımıza verilken cezalar düşündürücü. Art niyetli olduğu belli. . ! Bakalım ne çıkacak.

19
2
yanıtYanıtla
2222:

eeee dedik bunlar insan değil oy vermeyin . . .

yanıt6
yanıt1
Gs:

Davutoglu gitti cezalar gelmeye başladı

14
3
yanıtYanıtla
yazık:

Vergi bitti şimdide cezalar. Yakında 1000 lira asgari ücret alan vatandaşın 500 lirasına vergi diye göz koyarlarsa hiç şaşmam. Vatanımı seviyorum uğrunda savaşmaya razıyım. Lakin bu devlet adamlarıyla bu mümkün değil.

13
1
yanıtYanıtla
EMEKLİ KARDEŞİNİZ METİN:

BEN BİR FENERBAHÇELİ OLARAK KONYA SPORU BAŞARISINDAN DOLAYI KUTLUYORUM. BU CEZAYI HAK EDEN KÜLUPLER DEĞİL BAŞARIYI ÇEKEMEYEN İÇ ANADOLU TAKIMLARINI NASIL BURALARA KADAR MÜCADELE EDEREK GELDİĞİNİ BİLMEYENLERDİR. CEZA DEĞİL İNSANLARI AYIRMAK DEĞİL KAYNAŞTIRMA ZAMANIDIR. KARDEŞİM

10
0
yanıtYanıtla
dede:

bravo sana kardeşim adamsın

yanıt2
yanıt0
Farklı Bakış:

Beklenenden daha yükseklere çıkan küçük takımları susturmak, sindirmek üst sıralardan aşağılara indirmek için OLMADIK TEZGAHLAR SERGİLENİYOR. Daha önce Amedspor da bu tezgahlaran payını almışt. Şimdi ligte üst sıralara yerleşen Konya spora sıra geldi.

3
6
yanıtYanıtla
KONYA:

Davutoğlu yok artık kimse bizi tanımaz maalesef bu ülkede futbol da siyasetle oynanır.

8
1
yanıtYanıtla
tff, mhk, pfdk terörüne son:

bunların alayı istanbul mahalle takımlarının kölesi, yiğit anadolu şehirlerinin ise düşmanıdır.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title