Haberler

Torku Konyaspor Ligi Galibiyetle Tamamladı

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in son haftasında sahasında şampiyon Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti.

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında sahasında şampiyon Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaşı şampiyonluğundan dolayı tebrik ederek, "Maça çıkarken özellikle Beşiktaş'ın geçen haftadan kalan doğal olarak motivasyonla ilgili problemleri olabilirdi. Ancak bizim amacımız da çok başarılı götürdüğümüz ikinci devreyi, önde kapatmaktı. Bu bize büyük bir öz güven sağlayacaktı. Çok başarılı başladık oyuna. Beşiktaş'ın da konsantrasyonla ilgili sorunları vardı. Kalemize ilk gelen top gol oldu. Ondan sonra hemen karşılık verdik ve kontrolü ele aldık. İlk yarı son derece iyi geçti bizim açımızdan. İkinci yarı Beşiktaş biraz daha maça baskılı başladı. Bu baskıyı kırdıktan sonra gelgitler oldu. Kora kor mücadele oldu. Kazanarak, amacımıza ulaştık" dedi.

Transfer noktasında büyük beklentilerin olduğunu ve bu noktada nasıl bir politika izleyecekleri yönündeki soruya Kocaman, "Ben transfer karşıtı bir insan değilim, öyle bir algı var. Yanlış transfer karşıtıyım. Bazı transferlerle mali problemi, tekrardan artırmaya yönelik hamleler yapılıyor. Problemler kapı ardına atılarak geçiştirilecek zannediliyor. Sonra duvara çarpar gibi çarpıyorsunuz. Birkaç kulübün mali anlamda başına gelenlerin Konyaspor'un başına gelmesini istemiyorum. Ayaklarının üzerinde kalmasını istiyorum. Transfer isteyeceğiz birkaç tane transfer söyledik. Ben tesislerde yaşıyorum. Devamlı oyuncu, maç seyrediyoruz. Birkaç tane oyuncu ismi verdik olursa olur olmazsa aynı gücü koruyacağımızı bilmenizi istiyorum" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Aykut Kocaman Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title