Haberler

Toprak,"Biz desteği hak eden bir takımız"

3. lig ekiplerinden Elazığ Belediyespor'un Başkanı Ahmet Toprak," Bugüne kadar hiçbir şekilde kimseden bir kuruş talebimiz olmadı.

3. lig ekiplerinden Elazığ Belediyespor'un Başkanı Ahmet Toprak," Bugüne kadar hiçbir şekilde kimseden bir kuruş talebimiz olmadı. Hep takdir edilmeyi bekledik ama bir türlü beklenen desteği alamadık. Neden Elazığ Belediyespor'a üvey evlat muamelesi yapılıyor anlamış değiliz, biz desteği hak eden bir takımız"dedi.

3. Lig'de mücadelesini sürdüren Elazığ Belediyespor Futbol Kulubü'nün Başkanı Ahmet Toprak, yeterli desteği göremediklerini belirterek açıklamada bulundu.

Kendilerinin de Elazığ'ın profesyonel bir takımı olduğunu anımsatan Başkan Toprak," Elazığ'dan profesyonel bir takım olmamıza rağmen forma reklamı, isim sponsorluğu gibi hiçbir destek görmedik. Bu sahipsizlik ortamının bir an önce dağılmasını istiyor, kıymetli iş adamlarımızdan kulübümüze destek bekliyoruz.Uzun yıllardır profesyonel ligdeyiz ve bu liglerin saygın takımıyız. Borçsuz, harçsız bu takımı bugünlere kadar getirdik. Her zaman gurur duyulan bir ekip olduk. Bugüne kadar hiçbir şekilde kimseden bir kuruş talebimiz olmadı. Hep takdir edilmeyi bekledik ama bir türlü beklenen desteği alamadık maalesef. Amatör takımların bile maddi açıdan destek talep ettiği bir dönemde takımımıza destek verilmesini talep etmek abes olmaz herhalde. Neden Elazığ Belediyespor'a üvey evlat muamelesi yapılıyor anlamış değiliz" şeklinde konuştu.

"Desteği hak eden bir takımız"

Elazığ'da ve Elazığ dışında hemşerilerimizin saygın markalara sahip olduğuna dikkat çeken Toprak, "Elazığ Belediyespor profesyonel liglerde reklam konusunda destek göremeyen nadir kulüplerden. Liglerde yer alan takımların hemen hemen hepsinde göğüs, sırt ve şort reklamları var. Bizim ise bir deplasman giderimiz dahi karşılanmadı. En basitinden Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisa FK ile karşılaşacağız. Bu maç A Spor'dan canlı yayınlanacak. Canlı yayında milyonlar Elazığ Belediyespor'u izleyecek. Kulübümüze verilecek bir sponsorluk, bir reklam mutlaka karşılığını bulacaktır. Biz gerek Elazığ'da, gerekse il dışında yaşayan hemşerilerimizi, saygın iş adamlarını kulübümüze desteğe davet ediyoruz. Biz desteği hak eden bir takımız" ifadelerini kullandı.

Cumartesi günü Fethiyespor'la önemli bir maça çıkacaklarının da altını çizen Toprak,"Cumartesi günü tüm Elazığlılar'ı Fethiyespor'la oynayacağımız maça bekliyoruz. Futbolcularımız, taraftarlarımızın vereceği moralle maça daha arzulu, daha istekli çıkacaklardır. Futbolcularımız bu desteği hak ediyor. Herkesi Cumartesi günü saat 15.00'te Gençlik Merkezi Sentetik Saha'ya bekliyoruz"diyerek sözlerini tamamladı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Elazığ Belediyespor Ahmet Toprak Elazığ Haberler

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 3 Haziran Pazartesi Survivor'da kim kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 3 Haziran Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Yalan 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title