Haberler

Tomaç: "Birlik ve Beraberliğimizi Bozmayalım"

Samsunspor'un eski başkanlarından Hakkı Tomaç, Yelken Kulüp’te, İkinci Başkan Recep Hun, Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, Alt Yapıdan Sorumlu Yönetici Mehmet Bank ve Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile bir araya geldi.

Samsunspor'un eski başkanlarından Hakkı Tomaç, Yelken Kulüp'te, İkinci Başkan Recep Hun, Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, Alt Yapıdan Sorumlu Yönetici Mehmet Bank ve Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile bir araya geldi.

Bol bol Samsunspor'un konuşulduğu yemekte son günlerde yerel TV ve bir gazetede çıkan Mehmet Bank ve teknik direktör Hüseyin Kalpar arasındaki meselede gündeme geldi. Mehmet Bank, telefonla katıldığı TV programındaki sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek, "Kulüpte görev yapan herkesin ortak paydası kesinlikle Samsunspor'dur. Kulübün menfaatleri her şeyin üzerindedir. Bırakın zarar vermeyi, verenlere de müsaade etmeyiz. Hocamızla ilgili ben kötü bir şey söylemedim. Söylemem de. O bizim hocamızdır. Biz ona güvenerek takımı emanet ettik. İşine karışmayız, karıştırmayız da. Ben de TV programında bunları söyledim. Yanlış anlaşıldım. Hocam da üzülmüş. Bakın şimdi hocamla birlikteyiz. Yolumuza devam ediyoruz. Aile içinde böyle şeyler olur. Ama düzelir. Bir sorun yok. Hocamıza güveniyoruz" dedi.

Samsunspor'un kentin takımı ve kişilerin gelip geçici olduğunu belirten teknik direktör Hüseyin Kalpar ise, "Mehmet Bank arkadaşımızın iyi niyetinden en ufak bir kuşkum yoktur. Oturup konuştuk, bir sorunumuz yok. Aksine birbirimize daha sıkı sarılacağız. Daha yapacağımız çok şey var. Hedefe ulaşmak için birlik ve beraberliğimizi bozmamalıyız. Hakkı Tomaç başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Eski Başkan Hakkı Tomaç, Bank ve Kalpar'a teşekkür ederek, "Ortada sorun oluşturacak bir durum yok. Konuşarak her şey halloluyor. Biz de aynısını yaptık. Güzel günler bizleri bekliyor. Takımımıza hep birlikte sahip çıkalım" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Kalpar Hakkı Tomaç Nihat Soğuk Samsunspor Spor Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title