Haberler

Fenerbahçe Doğuş Rus Temsilcisi Khimki Moskova'yı 71-67 Mağlup Etti

Güncelleme:

THY Euroleague 9. hafta maçında Khimki Moskova'yı ağırlayan Fenerbahçe Doğuş, taraftarı önünde sahadan 71-67 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Doğuş, Turkish Airlines EuroLeague 9. hafta maçında Rusya temsilcisi Khimki Moskova'yı konuk etti. Rakibini 71-67 yenen sarı lacvivertliler, galibiyet sayısını 6'ya çıkardı.

Fenerbahçe Doğuş mücadeleye Wanamaker, Nunnally, Datome, Vesely ve Thompson beşiyle başladı.

Datome ve Shved'in karşıklıklı üçlükleri sonrası Vesely ve Nunnally ile 8-3 öne fırladı. (07:12) Wanamaker'in üçlüğü farkı 8'e çıkarırken, Vesely'nin smacı farkı çift hanelere taşıdı. (16-6) Moladan 5-0'lık seri ile dönen Rus ekibine 6-0'lık seri ile yanıt veren Fenerbahçe skoru 22-11'e taşıdı: (03.14) Üstünlüğünü sürdüren Obradovic'in öğrencileri, çeyreği 24-15 önde tamamladı.

İKİNCİ PERİYOTA KHİMKİ HIZLI BAŞLADI

İkinci çeyreğe konuk takım 5-0'lık seri ile başladı ve Obradovic molası geldi. (24-20) James Anderson'un üçlüğü ile fark 1'e inerken, Ali Muhammed'in 24 saniye dolarkan attığı basket tribünleri ayağa kaldırdı. (26-23) Ali Muhammed önce üçlük ardından Guduric'e asist yaptı ve skor 31-23'e geldi. (04:59) Datome ile farkı açan Fenerbahçe Doğuş, soyunma odasına da 38-26 üstün gitti.

Nunnally ve Wanamaker ile farkı koruyan sarı lacivertliler, Datome ile de skoru 47-37'ye getirdi. (05:08) Shved ile farkı 4'e indiren konuk takım karşısında Nunnally'nin üçlüğü ve devamında serbest atıştan gelen basket farkı 8'e çıkardı. (52-44) Datome ve Ahmet ile farkı tekrardan çift hanelere taşıyan Fenerbahçe Doğuş, son çeyreğe 58-48 önde girdi.

SON ÇEYREĞE FENERBAHÇE ÖNDE GİRDİ

Dördüncü çeyreğin ilk dakikalarında fark 5'e inince Obradovic mola aldı. (58-53) Moladan Wanamaker'in turnikesiyle dönen Fenerbahçe Doğuş, Vesely'nin basket faulüyle skor 63-56'ya geldi. Todorovic ile farkı 2 sayıya indiren Rus takımı karşısında Fenerbahçe Doğuş, Nunnally ile skoru 66-62'ye getirdi. (03:35)

Vesely ile de skor 68-65'e geldi. (01:29) Wanamaker serbest atış çizgisinden 3'te 3 attı. (71-67) Son topu iyi savunan Fenerbahçe, maçtan 71-67 galip ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türk Hava Yolları Juan Carlos Fenerbahçe Doğuş Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title