Haberler

The Sun: Beşiktaş Maçı Arsenal'a Mücadele Ruhu Kazandırdı

Güncelleme:

The Sun, haberinde Arsenal'ın yıldız futbolcusu Alex Oxlade-Chamberlain'in "İstanbul'daki çatışma, mücadele edebileceğimizi gösterdi" sözlerini ön plana çıkardı.

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun, "Beşiktaş içgüdüsü" manşetli iki sayfalık haberinde Arsenal'ın yıldız futbolcusu Alex Oxlade-Chamberlain'in "İstanbul'daki çatışma, mücadele edebileceğimizi gösterdi" sözlerini ön plana çıkardı.

Oxlade'in sözlerinin, Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Arsenallı futbolcuların ölümüne mücadele edecek kadar kendilerini çelikleştirdiğini kanıtladığını yazan İngiliz gazetesi, İngiliz milli oyuncunun İstanbul'da Beşiktaş'a karşı takımın oynadığı mücadeleci oyundan memnun kaldığına dikkat çekti. Geçen yıl Arsenal'ın deplasman maçlarındaki başarısızlığına değinen Alex Oxlade-Chamberlain, takımının 10 kişi kalmasına rağmen mücadeleci ruhunu maçına sonuna kadar sürdürdüğüne işaret etti.

Geçen hafta 21. yaş gününü kutlayan Alex Oxlade-Chamberlain, play-off'u geçerlerse dışarda kendilerini zor maçların beklediğine değinirken, Beşiktaş maçında sınavı geçtiklerini belirterek, rövanşla ilgili şunları söyledi:

"Düşmanca karşılanacağımız zor yerlere giderken mücadeleci ruha sahip olmalıyız ve Beşiktaş maçında gösterdiğimiz mücadeleyi çıkarmalıyız. Beşiktaş, taraftarlarının büyük tezahüratı eşliğinde tuzaklardan fırlayarak üstümüze geldi. Maçın başında yedek kulübedeydim ve pek rahat olmadığımızı fark ettim. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Her şeyle başa çıkabileceğimizi göstermek ve gol yememek zorundaydık. Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'ın hep tur atlamasını bekleriz. Kulüpte bu herkes için çok önemli. Geçen sezon sonunda bu duruma gelmek için çok çalıştık ve bu aşamada fırsatı Beşiktaş'a hediye etmek istemiyoruz. Beşiktaş ile rövanş maçında takım arkadaşlarımın Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı ne kadar istediklerini gelecek hafta göreceksiniz. Turu geçeceğimize dair kendimize güvenimiz var. Beşiktaş kaliteli bir takım, kolay olmayacak. Onlarla fizik ve mücadeleci olarak aynıyız ama teknik üstünlüğümüz sayesinde Emirates'de Beşiktaş'ı yenebiliriz ve tur atlayabiliriz."

Kalecilerinin İstanbul'da büyük kurtarış yaptığına değinen yıldız futbolcu, 10 kişi kaldıktan sonra yenilmemek için oynadıklarını belirtirken aldıkları beraberliğin iyi sonuç olduğunu söyledi.

İstanbul'daki maçın Arsenallı futbolculara mücadele motivasyonu verdiğine ve üç Alman futbolcunun takıma dönüşüyle takımın güçlendiğine işaret eden Alex Oxlade-Chamberlain, Sırp hakemin de iyi bir maç yönettiğini vurguladı. Oxlade-Chamberlain ayrıca, Arsenal'ın ancak birkaç maç sonra geçen sezon sonunda oynadığı futbolu yakalayacağını ileri sürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Alex Oxlade Chamberlain Beşiktaş The Sun Spor Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Yozgat'ta 20'nin üzerinde sokak köpeği ölü bulundu

Yozgat'ta 20'nin üzerinde sokak köpeği ölü bulundu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title