Haberler

TFF: Şampiyonluk Kupası Vodafone Arena'ya Getirilecek

Güncelleme:

TFF, Spor Toto Süper Lig kupasının Osmanlıspor maçında Vodafone Arena'ya getirilmesine onay verirken, T. Konyaspor - Beşiktaş maçının Arena'da oynanmasını reddetti.

Türkiye Futbol Federasyonu özellikle Beşiktaşlıların merakla beklediği stat ve kupa kararını verdi.

1 PUAN ALIRSA KUPA ARENA'DA KALKACAK

Beşiktaşlılar, bu hafta sonu 1 puan dahi alsa şampiyon olacak takımlarının Vodafone Arena'da kupasını almasını izleyebilir. Ancak şampiyonluk son haftaya kalırsa, Siyah Beyazlılar, şampiyonluk kupasına Torku Konyaspor deplasmanında kavuşacak.

TORKU KONYA MAÇINA RET

TFF, Spor Toto Süper Lig kupasının Beşiktaş - Osmanlıspor maçında, Vodafone Arena'ya getirilmesine onay verirken, Torku Konyaspor - Beşiktaş maçının ise Arena'da oynanmasını reddetti.

Hatırlanacağı üzere Torku Konyaspor başkanı Ahmet Şan, Torku Arena'da 18 bin kombineli taraftarlarının olduğunu belirterek, Beşiktaş karşılaşmasını kendi sahalarında oynamak istediklerini belirtmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Torku Konyaspor Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

özfb li:

tüpçütaş(8) kıramamış 8jk yi, aynı durum fb lehine olsa asla ve asla diğer rakibe saygısızlık olur diye kupa sahaya gelmezdi. . . . bu jhem osmanlıspora hemde fb ve konyaya yapılan büyük bir saygıszılıktır. . . . hey osmanlı sana çok büyük bir görev düşüyor ama. . . tabiiki hakemleri de unutmamak lazım. . . acaba f. orman , tff den hakem olarakda mete kalkavanı veya halis özkahyayı istedi mi????

2
14
yanıtYanıtla
KARTAL:

AĞLAMA FENEV - 6SARAY AĞLAMA HADİ NAŞ NAŞ

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Ulan çotanak kaçıncı şampiyonluğunuz ve kaç yıldızınız var. O 2. yıldızı bile mahkeme kararı ile aldınız. sizin bayraklarınız küflenmiştir. siz her 7 senede bir bayraklarınızı sandığa atacaksınız

1
5
yanıtYanıtla
INBO:

Çifte standart !

1
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

bu nasıl bi çifte standarttır arkadaş. taraftar sahaya girer maç yarım kalır madurum edebiyatı yaparlar, şampiyon olmadan kupa isterler. federasyonlar bu kadar taraflı olur mu arkadaş!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title