Haberler

Oyuncular yemyeşil olmuştu! TFF, o firmanın cezasını kesti

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu, Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bakımını yapan firmanın sözleşmesini feshedeceğini duyurdu. Boyanan zemin Galatasaray-İstanbulspor maçında futbolcuların ellerinin, formalarının ve saçlarının yeşile boyanmasına neden olmuştu. Bu olumsuzluklar nedeniyle saha bakım sözleşmesi 28 Eylül itibarıyla sonlandırılacak.

TFF, Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bakımını yapan firmanın sözleşmesinin perşembe günü itibarıyla feshedileceğini duyurdu.

FATURAYI KESTİLER

Yapılan açıklamada, Süper Lig'de İstanbulspor ile Galatasaray arasında oynanan 3. hafta erteleme müsabakası esnasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda saha bakım konularında eksiklikler ve yetersizliklerin gözlendiği belirtilerek, "Bu olumsuzluklar nedeniyle ilgili firma ile yürütülen saha bakım sözleşmesinin 28 Eylül tarihi itibarıyla feshine karar verilmiştir." denildi.

FUTBOLCULAR YEMYEŞİL OLMUŞTU

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda son oynanan istanbulspor-Galatasaray maçında futbolcuların vücutlarında oluşan yeşiller dikkat çekmişti.

Oyuncular yemyeşil olmuştu! TFF, o firmanın cezasını kesti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Atatürk Olimpiyat Stadı İstanbulspor Galatasaray Türkiye Futbol Eylül Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title